Reclamă

Cele mai bune fructe congelate recomandate pentru pierderea în greutate. Ce poți include în dieta ta dacă vrei să slăbești

Dacă te afli în plin proces de slăbire, atunci acest articol îți vine în ajutor. Specialiștii au dezvăluit care sunt cele mai bune fructe congelate recomandate pentru pierderea în greutate. Ai nevoie de un stil de viață sănătos pentru a vedea schimbările dorite.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 martie 2024, 6:25

Nu este niciun secret faptul că fructele trebuie incluse în dieta zilnică dacă vrei să pierzi în greutate. Fructele au o mulțime de beneficii pentru sănătate, ajută la controlul greutății și al reglarea nivelului de zahăr din sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune fructe congelate recomandate pentru pierderea în greutate

Studiile arată că doar 12% din americani consumă porția de fructe recomandată zilnic. Dacă nu îți plac fructele de sezon, atunci poți să optezi pentru cele congelate.

Fructele congelate sunt ușor de depozitat și pot fi benefice pentru sănătate. Deși ideal este să mănânci fructe proaspete, poți încerca să le alegi și pe cele pe care le poți păstra mai mult timp. Nutriționiștii spun că nu trebuie să te temi de consumul fructelor congelate.

Acestea conține nutrienți la fel ca celelalte fructe. Acestea conțin, de asemenea, fibre alimentare, nutrienți extrem de importanți pentru reglarea apetitului. S-a constata că creșterea aportului de fructe și legume sprijină pierderea în greutate la femei, mai ales dacă incluzi și sportul în stilul tău de viață.

Fructele pot ajuta la reglarea glicemiei, ceea ce sprijină pierderea în greutate.

Reclamă

Banane

Cele mai bune fructe pe care le poți congela și consuma mai târziu sunt bananele. Bananele sunt bogate în fibre, dar și în potasiu.

Acestea sunt recomandate mai ales după un antrenament fizic solicitant. Potasiul va ajuta la reconstrucția mușchilor și va sprijini o recuperare mai rapidă a organismului. Bananele conțin fibre.

Reclamă

Studiile arată că o banană de dimensiuni medii poate conține chiar și 3 grame de fibre. Poți pune o pungă cu banane feliate la congelator pentru a le păstra pentru mai târziu. Le poți include la nevoie în rețete delicioase de smoothie sau banana bread.

Afinele

Afinele sunt bogate în antioxidanți. Chiar și cele congelate păstrează acești nutrienți, spun specialiștii pentru EatingWell.com. Afinele sunt printre cele mai comune fructe congelate și le poți găsi cu ușurință în orice supermarket.

O singură cană de afine poate conține 10 grame de zahăr, 6 grame de fibre, dar și mulți antioxidanți. În timp ce fibrele ajută la reglarea apetitului, antioxidanții ajută în lupta împotriva radicalilor liberi. În felul acesta poți reduce inflamația din organism și poți sprijini buna funcționare a sistemului tău imunitar.

Mango

Mango este unul dintre fructele care nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică, mai ales dacă scopul tău este să pierzi din greutate.

Un studiu din 2022 a arătat că mando ajută la reducerea grăsimii corporale. Mango, bogat în vitamina A și Vitamina C, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Studiile arată că în timp poate ajuta la reducerea grăsimii abdominale prin funcțiile sale benefice pentru organism.

Rodie

Dacă nu îți place rodia proaspătă, atunci poți opta pentru rodia congelată. Rodiile sunt o sursă excelentă de fibre. În plus acestea conțin polifenoli, antioxidanți importanți care ajută la înlăturarea radicalilor liberi care creează daune celulelor.

Un studiu din 2020 a arătat că rodia poate preveni și ajuta la tratarea sindromului metabolic, un grup de afecțiuni, cum ar fi hipertensiunea arterială, glicemia crescută și talia mare, ceea ce poate crește riscul de accident vascular.

S-a demonstrat că rodia poate ajuta la reducerea greutății corporale, dar și la reglarea tensiunii arteriale. Dacă îți dorești să ai un corp sănătos și armonios, atunci poți lua în considerare includerea acestui fruct în dieta ta zilnică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×