Coaja de portocală confiată poate să adauge note dulci oricărui desert pe care îl prepari în perioada de sărbători. Poate fi consumată simplă sau poate fi adăugată altor deserturi pe care le prepari pentru masa de Crăciun.
Coji de portocale confiate
Dacă îți dorești să faci rețeta de coji de portocale confiate, atunci nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Rețeta necesită doar două ingrediente, dar cojile de portocale vor fi tușele finale pentru orice desert rafinat. În plus, cojile sunt mai mult decât o garnitură specială.
Acestea pot fi, de asemenea, gustări rapide și sănătoase. Data viitoare când te uiți la un film de Crăciun, poți să savurezi câteva coji confiate de portocale. Descoperă în cele ce urmează modul în care poți să prepari această rețetă simplă și rapidă.
De pe masa de Crăciun nu ar trebui să lipsească platourile cu prăjituri festive. Acestea sunt pregătite din timp de gospodinele care își doresc să aibă cele mai bune preparate.
Rețetele cu creme de vanilie sunt ideale în combinație cu cojile confiate de portocale. Prăjiturile vor avea un gust răcoritor și te vor duce imediat cu gândul la căldura acestei perioade magice de sărbători. Descoperă mai jos ce ai de făcut pentru a putea prepara cele mai bune coji confiate de portocale.
Cum prepari coji confiate de portocale
Pentru a prepara această rețetă vei avea nevoie de două ingrediente simple și accesibile. Pentru început ai nevoie de coaja de la o lămâie mare și 200 de grame de zahăr. Începe prin a tăia partea de sus și de jos a portocalei.
Folosește un cuțit ascuțit, taie coaja cu atenție și ai grijă să lași cea mai mare parte a miezului alb pe fruct. Păstrează pulpa portocalelor pentru a o folosi la alte rețete delicioase. Taie fiecare bucată de coajă în fâșii grosuțe. Pasul următor este la fel de simplu. Adu o crăticioasă mică și pune în ea apă la fiert.