Keaton Larson a lucrat pentru mai multe restaurante, făcând totul de la servire și ospitalitate până la gătit. Keaton a absolvit Universitatea din California, Los Angeles în 2021, cu o diplomă de licență în limba engleză.
Keaton Larson a spus de la început când a propus această rețetă că această prăjitură cu măr și cafea este desertul pentru care se întoarce acasă la părinți în fiecare an. Când vine perioada sărbătorilor, putem declara deschis sezonul pentru cele mai bune produse de patiserie.
Prăjitură cu măr și cafea
Această prăjitură cu măr și cafea este un răsfăț dulce, dar subtil în același timp.
Această rețetă este destul de simplă. Decojește și taie merele, amestecă zaharul și ingredientele umede, apoi adaugă ingredientele uscate peste merele tocate. Aluatul obținut se va coace mai apoi într-o tavă de copt de 22 x 33 cm.
Prăjitura poate fi decorată cu un amestec simplu de zahăr pudră, nucă tocată mărunt și nucă de cocos, care este presărată deasupra prăjiturii când este cam la jumătatea procesului de coacere. Cu toate acestea, aluatul de prăjitură cu măr și cafea face cea mai mare parte a muncii delicioase, așa că nu ezita să adaugi orice fel de topping îți place. O lingură din înghețata ta preferată face din acest desert unul dintre cele mai bune.
În ceea ce privește merele pe care să le folosești, alegele pe cele care se pot coace cel mai ușor. Honeycrisp și Granny Smith sunt recomandate pentru această rețetă.
Ingrediente prăjitură cu măr și cafea
- 2 căni de mere
- 2 1/2 căni de făină
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță sare
- 1 cană zahăr alb
- 1 cană de zahăr brun
- 1/4 cană unt
- 1/4 cană de margarină
- 2 ouă
- 1 cană smântână
- 1 linguriță de vanilie