Pe lângă merele și perele adăugate în compoziția de brânză, mai adaugi și 1-2 banane pentru un plus de gust și aromă deosebită. Nici nu ai nevoie de blat la acest desert, atât de simplu este de preparat.
Rețetele de cheesecake sunt foarte populare în Statele Unite. Dar au devenit rapid favoritele tuturor bucătăriilor lumii, atât din punct de vedere al gustului și aspectului, cât și al simplității în preparare.
Descoperă aici o altă rețetă simplă și delicioasă de cheesecake cu ananas și cocos, fără coacere. Mai jos, descoperă lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de cheesecake cu fructe.
Cheesecake cu mere și pere – Ingrediente:
- 300 gr brânză cremoasă (mascarpone, philadelphia, ricotta, etc)
- 250 gr de mascarpone
- 200 gr de zahăr pudră cu aromă de vanilie
- 1 banană mai coaptă
- 2 ouă de mărime medie
- 100 gr de fulgi de nucă de cocos
- 1 praf de sare
- 2 mere
- 2 pere
- sucul de la 1/2 lămâie
- 50 gr de miez de nucă
- 1/4 linguriță cu pudră de scorțișoară
- 20 gr de unt pentru uns forma ce copt.
Rețetă de cheesecake cu fructe – Mod de preparare
Primul pas pentru prepararea oricărui desert constă în a aduce pe masa de lucru toate ingredientele enumerate în listă. Astfel, îți vei ușura munca și vei scurta timpul de pregătire a compoziției.
După ce ai adus toate ingredientele, adună pe masa de lucru și ustensilele necesare. Ai nevoie, în primul rând, de o formă de copt rotundă, cu pereți detașabili și diametrul de 24-26 cm.
Mai ai nevoie de 3 boluri, un tocător de lemn, un cuțit de fructe, o furculiță și o sită. După ce ai adus tot ce îți trebuie pe masa de lucru, pornește cuptorul la 160 de grade Celsius. Descoperă aici cum să faci cheesecake la instant pot.