Reclamă

Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil

În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la cremele hidratante colorate și altele asemenea, pentru a avea un machiaj cât mai strălucitor. Află cu ce poți înlocui fondul de ten vara.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 iunie 2024, 7:00

Vrei să renunți la baza de ten obișnuită pentru o alternativă mai light? Un nou val de nuanțe, seruri și iluminatoare înseamnă că poți renunța la fondul de ten cu acoperire completă și îl poți înlocui cu ceva mai delicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce poți înlocui fondul de ten vara

Fie că vrei să dai tenului tău un pic de pauză sau pur și simplu nu mai suporți fondul de ten în sezonul cald, există o mulțime de alte opțiuni pe piață.

CC Cream

Un CC Cream este perfect ca alternativă la fondul de ten, deoarece îți oferă acel aspect strălucitor, dar natural. Pigmenții de culoare vor pune trăsăturile în evidență la aplicarea pe piele, culoarea potrivindu-se nuanței pielii și neutralizând orice zone de roșeață sau decolorare.

Aplică pe toată pielea pentru un machiaj impecabil sau doar în anumite zone pentru o acoperire naturală. Formula ultra ușoară conține nicinamidă antioxidantă pentru a menține sănătoasă bariera pielii, acid hialuronic pentru un efect de hidratare profundă și acid L’Ascorabic pentru un efect de lifting. Imperfecțiunile, porii, liniile fine și ridurile sunt minimizate.

Reclamă

Ulei autobronzant

Dacă vrei să renunți complet la fond de ten sau orice fel de bază, dar îți dorești totuși puțină culoare, atunci câteva picături de ulei autobronzant te pot ajuta să obții ceea ce ai nevoie. Pot personaliza profunzimea culorii pe piele și este complet sigur, deoarece nu sunt implicate razele UV dăunătoare.

Pur și simplu amestecă-l cu puțină cremă hidratantă seara și aplică-l cu grijă pe toată fața și pe gât. A doua zi te vei trezi cu o strălucire aurie pe ten. Ingredientele suplimentare pentru îngrijirea pielii Vitamina E și acidul hialuronic contribuie la hidratarea și umiditatea suplimentară a pielii. Uleiul autobronzant este o bază de vară.

Reclamă

Cremele hidratante colorate

Cremele hidratante colorate au scopul principal de a hidrata pielea. Ele oferă în același timp o acoperire pură până la medie. Formula poate oferi mai multă acoperire în comparație cu o nuanță de fond de ten.

Pe de altă parte, acestea sunt menite să aducă un fel de schimbare în piele. Cum ar fi neutralizarea petelor pigmentare sau strălucirea. Acestea au aproape întotdeauna SPF în compoziție.

Cel mai important e să-ți dai seama ce cauți. O alternativă care să se potrivească cu nuanța pielii, o cremă hidratantă colorată sau o opțiune care acoperă imperfecțiunile.

Nuanțator skin tint

Nuanțatoarele fac exact ceea ce spune și numele lor. Sunt o opțiune pentru ten care nuanțează pur și simplu pielea, în loc să o acopere complet ca un fond de ten. Sunt o opțiune excelentă pentru cineva care nu preferă fondurile de ten cu acoperire completă sau pur și simplu dorește o pauză de la ele.

Conceptul de acoperire asemănătoare nuanței pielii și o redirecționare de la machiajul complex, nuanțatoarele oferă o opțiune mai ușoară de adăugat la rutina de înfrumusețare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×