Nu există nimic care să se compare cu o ceașcă mare de cafea într-o dimineață rece de toamnă. Căldura ceștii îți încălzește mâna, iar aroma energizantă a boabelor prăjite și primele înghițituri te trezesc imediat. Un ingredient secret poate schimba complet gustul ceștii tale de cafea.
Cum poți prepara cafeaua în stil canadian
În acest sezon, cea mai bună și mai ușoară modalitate de a face cafeaua mai gustoasă este să adaugi puțin sirop de arțar. Pentru a face cafea cu sirop de arțar vei avea nevoie de două lucruri: o cafea și o sticlă de sirop de arțar.
Spre deosebire de alți îndulcitori naturali, cum ar fi mierea sau siropurile de fructe de pădure, siropul de arțar nu acoperă complet gustul cafelei și este de fapt destul de complementar. Pentru persoanele care servesc cafeaua fără zahăr, dar doresc un plus de aromă, pot adăuga siropul de arțar.
Siropul de arțar face cafeaua să aibă un gust deosebit, o dulceață subtilă și o aromă distinctivă. Siropul de arțar funcționează într-o mare varietate de tipuri de cafea, spun specialiștii de la Parade.
Cafeaua neagră are un gust deosebit atunci când este completată de puțin sirop de arțar. Chiar și o cafea latte se potrivește foarte bine cu un strop de sirop de arțar.
Siropul de arțar are o mulțime de beneficii pentru sănătate, însă el se găsește destul de greu în țară. Siropul de arțar de gradul A este considerat a fi cel mai potrivit pentru cafea, însă exportul său este limitat.
Cum îndulcești cafeaua cu sirop de arțar
Pentru început trebuie să prepari cafeaua după metoda ta preferată. Cafeaua poate fi pregătită la espressor, filtru sau clasic, la ibric.