Reclamă

Cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie. Sfaturi pentru fiecare nativ în parte

Cu toții ne străduim să avem o viață echilibrată și să nu existe discrepanțe prea mari în regimul alimentar. Acest lucru afectează sănătatea organismului. Dacă ești pasionată de astrologie, atunci acest articol este pentru tine. Iată câteva sfaturi despre cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie.

Publicat: 12 octombrie 2021, 8:37

Te întrebi cum te ajută astrele să ai un organism sănătos? Fiecare semn zodiacal îți oferă repere despre care sunt punctele slabe și punctele forte. În acest caz, astrologia vine cu un ajutor și după ce ajungi să te cunoști cu adevărat, dacă ai câteva informații despre tine, vei știi ce ai de făcut pentru un regim alimentar bun care să fie adjuvant pentru sănătate, scrie TimesofIndia.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să ai grijă de sănătatea, în funcție de zodie

Nu mai sta pe gânduri. Indiferent de semnul zodiacal pe care îl ai trebuie să dai dovadă de echilibru și atenție atunci când vine vorba despre sănătatea organismului tău. Iată cum să ai grijă de sănătatea ta, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești îndrăzneață, îți place aventura și nu cunoști alt locul decât locul 1. Ești mereu în mișcare și nu îți place deloc să stai pe loc, lucru ce te ajută în lupta cu kilogramele. Poți progresa dacă îți cunoști forța și rezistența. Activități precum boxul, halterofilia, artele marțiale, fotbalul ți se potrivesc cel mai bine, dar trebuie să fie răbdătoare și realistă cu privire la rezultate. Este cunoscut faptul că nativii acestei zodii sunt pasionați de mâncarea mai puțin sănătoasă. Din această cauză se confruntă cu stări de anxietate, aciditate, hipertensiune sau boli de inimă. Pentru ca organismul să fie sănătos, trebuie să eviți mâncarea condimentată excesiv, carnea roșie și trebuie să incluzi în alimentație alimente precum iaurtul, lămâile și legumele verzi.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să cumperi legume care arată frumos și îmbietor, dar care nu au niciun gust? Îți dezvăluim cum poți să alegi legumele atunci când mergi la cumpărături.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești calmă și răbdătoare, dar te și răsfeți cu mâncare consistentă și multă odihnă. Pentru că îți este foarte greu să ai un program de exerciții pe care să îl faci regulat, cele mai indicate activități sunt cele în natură precum ciclismul, înotul sau plimbările dese în parc. Ești predispusă la obezitate, probleme ale sistemului digestiv și trebuie să eviți pe cât de mult poți zahărul în exces, orezul, produsele lactate, alimentele fermentate sau carbohidrații. Regimul alimentar trebuie să includă mai multe supe, legume și proteine. Trebuie să afli mai multe despre cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ești o intelectuală înăscută. Nimic nu este prea dificil pentru tine, așa cum nu este deloc greu să aibă o rutină de antrenament. Adori să ai o formă fizică de invidiat și îți place mult să te antrenezi în grup. Activități precum gimnastică, ciclism, înot, aerobic, dans, tenis sunt ideale pentru tine. Ești predispusă la tulburări toracice, astm, tuse, tulburări nervoase, piele uscată, insomnie, de aceea alimentele ideale pentru tine ar fi legumele la aburi, nucile, substanțele nutritive bogate și mineralele precum calciu și magneziu. E indicat să ai în alimentație usturoi, ghimbir, pere, portocale sau iaurt la gustări. Trebuie evitate alimentele crude, zahărul, alimentele congelate și cele făinoase, dacă vrei să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești foarte sensibilă, emotivă și îți place mult să petreci timpul cu familia, dar ești și foarte muncitoare și tenace. Ești motivată să scapi de câteva kilograme dacă regimul alimentar ar fi o afacere de familie, în care toată lumea este implicată. E indicat să faci cât mai multe sporturi nautice. Ai un metabolism lent și o digestie greoaie și ești predispusă la boli precum cele de piele, diabet, ulcer sau tulburări gastrice. Deoarece ai rezistență scăzută, trebuie să eviți alcoolul, alimentele grase și cele lactate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Îți place mult să faci mișcare, dar trebuie să fie cineva lângă tine care să te susțină și să te alinte. Adori să fii în centrul atenției și prin urmare, cel mai bine pentru tine este să apelezi la ajutorul unui antrenor personal. Yoga sau dansul sunt printre activitățile care îți sunt ție recomandate. Rutina de antremanet trebuie să aibă loc în aer liber. Ești predispusă la infarct, probleme ale coloanei vertebrale, probleme digestive. Pentru a evita aceste afecțiuni e recomandat să consumi cât mai multă mâncare gătită acasă, din alimente bogate în calciu, proteine. E indicat să incluzi în alimentația zilnică portocale, nuci, mere sau salate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești o persoană tandră, cunoscută pentru perfecționismul din jurul tău. Cu toate acestea, te descurajezi rapid dacă nu vezi rezultate rapide în jurul tău. Nu îți place deloc să fii sedentară, dar preferi antrenamentele în sala de sport. Ești capabilă pentru exerciții de înaltă rezistență cum ar fi alergatul pe distanțe lungi, ciclismul, gimnastica sau alpinismul. E indicat să eviți mâncarea stradală și să introduci în alimentația ta mai multe alimente cu conținut mare de calciu, dar și fasolea verde sau ciupercile. Spanac, broccoli sau varza sunt alimente importante pentru sistemul tău digestiv.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Trebuie să te concentrezi pe variante de fitness organizate, cum ar fi sesiuni de cardio mai puțin intense sau stretching. De asemenea, e de evitat orice exercițiu care suprasolicită partea inferioară a spatelui. Ești predispusă la uscarea pielii, insomnii, diabet, infecții ale tractului urinar. Trebuie să ai mereu în regimul de zi cu zi apă, sucuri și supe. Mâncarea la abur, usturoiul, ghimbirul, iaurtul sunt, de asemenea, deosebit de importante în dieta ta. E de preferat să adopți o dietă săracă în grăsimi, de preferință fructe de mare și albuș de ou. La gustări e recomandat să ai mereu mere și nuci. Sunt de evitat produsele lactate concentrate și cele care conțin mult zahăr.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Trăieși intens și ai nevoie de activități de fitness puternice și bine organizate, cum ar fi boxul sau artele marțiale. E recomandat să ai mereu o sesiune de yoga sau stretching după antrenament pentru că ești predispusă la rupturi de ligamente sau leziuni induse de stres. Trebuie să eviți în totalitate alimentele picante, carnea roșie, alcoolul, produsele grase, fructele uscate. Cele mai bune alimente pentru tine sunt cele care conțin mult fier precum bananele, merele sau spanacul, spun astrele. Acestea sunt doar câteva detalii despre cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești o persoană foarte sănătoasă, dar ai nevoie de un antrenament intens pentru că mănânci destul de mult. Trebuie să te concentrezi asupra coapselor superioare în regimul de fitness, deoarece ești predispusă la obezitate, tulburări hepatice, diabet. Ai nevoie de multă determinare pentru a suprima dorința papilelor gustative. Nu e recomandat să consumi mâncare procesată, alimente condimentate, grăsimile de tot felul, produsele dulci. E indicat să adaugi în dieta ta cereale integrale, legume verzi, usturoi, ghimbir, pepeni, papaya, guava, portocale. Poți înlocui carnea roșie cu peștele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Rutina ta ideală ar trebui să aibă un model de exerciții diferite în fiecare zi. Ar trebui să evite orice activitate care pune presiune pe genunchi, oase și articulații. Ești predispusă la artrită, leziuni la genunchi, boli osoase, aciditate, sinuzită. Ar trebui să adaugi mai multe supe fierbinți, ciuperci, fructe de mare, fructe, alimente bogate în calciu și vitamine în regimul alimentar zilnic. Ar trebui să eviți berea, băuturile gazoase, sucurile conservate, pâinea albă și făina.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu îți place să se simți constrânsă de o singură rutină și, prin urmare, vrei o varietate de exerciții în diferite zile pentru a păstra motivația. Îmbunătățirea circulației sângelui este deosebit de importantă pentru tine, astfel încât activitățile precum alergatul, înotul sunt cele mai bune. Ești predispusă la probleme ale coloanei, leziuni la nivelul piciorului inferior, glezne umflate. Trrebuie să eviți alimentele cu prea mult amidon și să mănânci orez brun, legume verzi, pește și fructe de orice fel, ciuperci și tocană de pește în mod regulat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu ești deloc sportivă, așa că ar trebui să eviți orice activitate intensă. În schimb, ar trebui să mergi la yoga, dans, sporturi nautice, exerciții care să aducă echilibru și pace în viața ta. Ai un sistem imunitar slab, prin urmare, nu trebuie să ai vreo dependență pentru că vindecarea în cazul tău este greoaie. Trebuie să consumi fructe și legume care conțin fibre. E indicat să mergi în mod regulat la terapii relaxante precum sauna. Băuturile gazoase și alimentele picante ar trebui evitate. E indicat să consumi cât mai multă apă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×