Reclamă

Cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani. Fotografii i-au surprins pe îndrăgostiți în ipostaze tandre

Paparazzi au surprins cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani. Fotografii i-au pozat pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre. Gene Hackman și Betsy Arakawa au în continuare un mariaj fericit și se bucură de viața pe care o trăiesc departe de lumina reflectoarelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 aprilie 2024, 7:44

Gene Hackman și soția sa, Betsy Arakawa, au avut o apariție rară pe străzile de la Hollywood. Cei doi s-au bucurat de un prânz liniștit în familie, iar mai apoi au mers la plimbare. Actorul din French Connection, în vârstă de 94 de ani, și Arakawa, în vârstă de 62 de ani, s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani

Paparazzi au fost tot timpul pe urmele celor doi soți. Gene Hackman și Bety Arakawa ies rar în public, iar imaginile cu cei doi sunt greu de obținut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gene Hackman și Betsy Arakawa în timp ce plimbă ținându-se de mână după ce nu au mai ieșit în public de 21 de ani
Gene Hackman și Betsy Arakawa s-au ținut tot timpul de mână / Profimedia Images

De-a lungul timpului s-au asigurat că trăiesc o viață ferită de ochii curioșilor. Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra lui Hackman și a soției sale mult mai tinere.

Reclamă

Fotografii l-au surprins pe Hackman atunci când se sprijinea cu o mână de brațul soției sale. Cu cealaltă mână a încercat să se sprijine de un baston pentru a putea merge. Cuplul a părut bine dispus, în timp ce Arakawa și-a ajutat soțul să iasă din restaurant.

Actorul a apărut într-o stare de spirit bună. Acesta a purtat o ținută confortabilă în timpul prânzului pe care l-a luat împreună cu soția sa. După ce au ieșit din restaurant, cei doi au mers la plimbare. Paparazzi l-au mai surprins pe actor intrând la o cafenea pentru a lua o cafea și o plăcintă, a scris PageSix.

Cei doi soți au fost văzuți ultima dată în public pe covorul roșu. Îndrăgostiții au avut ultima apariție publică la Globurile de Aur 2003.

Reclamă

Un an mai târziu, Gene a declarat că se retrage din actorie. Un alt actor care e complet transformat după ce a renunțat la cariera sa este Jack Nicholson. Imaginile cu el demonstrează cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Cum s-au cunoscut Gene Hackman și Betsy Arakawa

Chiar dacă nu au mai fost văzuți în public de mai bine de 21 de ani. Gene Hackman și Betsy Arakawa trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Cei doi s-au căsătorit în 1991, iar mariajul lor rezistă în continuare. Conform publicației The New York Times, cei doi s-au întâlnit într-o sala de fitness din California. Arakawa lucra acolo part-time în timp ce încerca să-și croiască un drum în muzica clasică.

Actorul internațional a povestit într-un interviu din trecut despre modul în care a început relația cu partenera sa mult mai tânără. Anterior, acesta a fost căsătorit cu Faye Maltese, mariajul lor a durat din 1956 până în 1986.

„Nu mi-am părăsit soția pentru o femeie mai tânără. Pur și simplu ne-am îndepărtat și am decis că este mai bine să ne vedem separat de viață. Mariajul presupune multă muncă și iubire”, a spus actorul într-un interviu din trecut.

Hackman și Arakawa s-au mutat împreună în 1990 în Santa Fe, New Mexico. Actorul și soția sa s-au sprijinit reciproc încă de la început. Deși nu au copii împreună, cei doi se bucură de momente frumoase. Hakman are trei copii din căsnicia anterioară cu Maltese: Christopher Allen, Leslie Anne și Elizabeth Jean.

Arakawa le-a fost acestora mamă vitregă. Cei doi soți au ales o viață privată și s-au retras în reședința lor din Santa Fe, reședință pe care chiar soția actorului a decorat-o, după cum scrie publicația People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×