Reclamă

Cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani. Fotografii i-au surprins pe îndrăgostiți în ipostaze tandre

Paparazzi au surprins cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani. Fotografii i-au pozat pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre. Gene Hackman și Betsy Arakawa au în continuare un mariaj fericit și se bucură de viața pe care o trăiesc departe de lumina reflectoarelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 aprilie 2024, 7:44

Gene Hackman și soția sa, Betsy Arakawa, au avut o apariție rară pe străzile de la Hollywood. Cei doi s-au bucurat de un prânz liniștit în familie, iar mai apoi au mers la plimbare. Actorul din French Connection, în vârstă de 94 de ani, și Arakawa, în vârstă de 62 de ani, s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplul celebru care nu a mai fost văzut în public de 21 de ani

Paparazzi au fost tot timpul pe urmele celor doi soți. Gene Hackman și Bety Arakawa ies rar în public, iar imaginile cu cei doi sunt greu de obținut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gene Hackman și Betsy Arakawa în timp ce plimbă ținându-se de mână după ce nu au mai ieșit în public de 21 de ani
Gene Hackman și Betsy Arakawa s-au ținut tot timpul de mână / Profimedia Images

De-a lungul timpului s-au asigurat că trăiesc o viață ferită de ochii curioșilor. Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra lui Hackman și a soției sale mult mai tinere.

Reclamă

Fotografii l-au surprins pe Hackman atunci când se sprijinea cu o mână de brațul soției sale. Cu cealaltă mână a încercat să se sprijine de un baston pentru a putea merge. Cuplul a părut bine dispus, în timp ce Arakawa și-a ajutat soțul să iasă din restaurant.

Actorul a apărut într-o stare de spirit bună. Acesta a purtat o ținută confortabilă în timpul prânzului pe care l-a luat împreună cu soția sa. După ce au ieșit din restaurant, cei doi au mers la plimbare. Paparazzi l-au mai surprins pe actor intrând la o cafenea pentru a lua o cafea și o plăcintă, a scris PageSix.

Cei doi soți au fost văzuți ultima dată în public pe covorul roșu. Îndrăgostiții au avut ultima apariție publică la Globurile de Aur 2003.

Reclamă

Un an mai târziu, Gene a declarat că se retrage din actorie. Un alt actor care e complet transformat după ce a renunțat la cariera sa este Jack Nicholson. Imaginile cu el demonstrează cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Cum s-au cunoscut Gene Hackman și Betsy Arakawa

Chiar dacă nu au mai fost văzuți în public de mai bine de 21 de ani. Gene Hackman și Betsy Arakawa trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Cei doi s-au căsătorit în 1991, iar mariajul lor rezistă în continuare. Conform publicației The New York Times, cei doi s-au întâlnit într-o sala de fitness din California. Arakawa lucra acolo part-time în timp ce încerca să-și croiască un drum în muzica clasică.

Actorul internațional a povestit într-un interviu din trecut despre modul în care a început relația cu partenera sa mult mai tânără. Anterior, acesta a fost căsătorit cu Faye Maltese, mariajul lor a durat din 1956 până în 1986.

„Nu mi-am părăsit soția pentru o femeie mai tânără. Pur și simplu ne-am îndepărtat și am decis că este mai bine să ne vedem separat de viață. Mariajul presupune multă muncă și iubire”, a spus actorul într-un interviu din trecut.

Hackman și Arakawa s-au mutat împreună în 1990 în Santa Fe, New Mexico. Actorul și soția sa s-au sprijinit reciproc încă de la început. Deși nu au copii împreună, cei doi se bucură de momente frumoase. Hakman are trei copii din căsnicia anterioară cu Maltese: Christopher Allen, Leslie Anne și Elizabeth Jean.

Arakawa le-a fost acestora mamă vitregă. Cei doi soți au ales o viață privată și s-au retras în reședința lor din Santa Fe, reședință pe care chiar soția actorului a decorat-o, după cum scrie publicația People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×