Reclamă

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit decât pentru rolurile din filme: „Oamenii sunt intrigați de asta”

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit decât pentru rolurile din filme. Actrița a dat mai multe detalii despre faptul că a fost tratată total diferit după ce a pierdut în greutate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 aprilie 2024, 8:31

Vedeta în vârstă de 44 de ani a spus pentru People că după ce a luat decizia de a urma „anul sănătății”, totul s-a schimbat în viața ei. Rebel a ținut o dietă în timpul pandemiei, în 2020. Actrița a mărtursit cum a slăbit încet pe parcursul unui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit

Decizia ei a fost una dincolo de standardele de frumusețe impuse la Hollywood. Actrița a „schimbat drastic” stilul de viață pentru a obține ovule mai sănătoase care să o ajute să devină mamă.

Schimbarea aspectului ei a adus o schimbare semnificativă în felul de atenție pe care a primit-o ulterior.

„Primeam destul de multă atenție pentru pierderea în greutate”, a spus ea pentru People. Acum Rebel se află în turneu de promovare al cărții sale de memorii Rebel Rising.

Beverly Hills cu fiica ei în brațe la plimbare pe străzile din Beverly Hills
Actrița s-a bucurat de un moment de mamă-fiică / profimedia Images
Reclamă

„M-am gândit și mi-am dat seama că oamenii sunt atât de intrigați de asta. Atunci am primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât pentru orice film pe care l-am făcut vreodată.”

„Știu că este superficial, dar a fost frumos”, a adăugat ea râzând, observând că oamenii îi țineau ușa sau îi acordau mai multă atenție, chiar și la cumpărături.

În același timp, Wilson mai spune că toate aceste gesturi din partea celorlalți au fost o „susținere atât de pozitivă” încât a motivat-o să țină pasul cu regimul ei sănătos.

Reclamă

„A fost interesant să știu exact cum este să fii invizibilă sexual și apoi să fii vizibilă”, a continuat ea. „Am experimentat ambele fețe ale monedei.”

Vedeta a folosit adesea mâncarea pentru a-și stinge emoțiile

Vedeta recunoaște că trăirile și emoțiile pe care le-a experimentat în timpul procesului de slăbire au fost și cele care, parțial, au inspirat-o să scrie Rebel Rising, care se lansează pe 2 aprilie.

„Oamenii cred adesea că există o pastilă magică, sau o dietă specială drastică, sau un regim de exerciții fizice sau orice altceva”, a explicat ea.

Rebel Wilson a mai dezvăluit tot pentru publicația menționată mai sus că dorește ca volumul ei „să dea oamenilor următorul mesaj: „Dacă sunt ca mine, nu este vorba despre chestiile astea. Este literalmente despre a lucra într-un mod mai sănătos pentru a face față emoțiilor. Nu există o soluție magică.”

„Și atunci poate că spunându-mi povestea i-ar putea încuraja să facă același lucru și să facă o schimbare sănătoasă în viața lor”, a adăugat ea.

”A fost foarte dificil pentru mine. M-am confruntat o bună bucată de timp cu mâncatul emoțional. A fost un proces întreg. Am plâns foarte mult și am analizat toate aspectele vieții mele. Nu am mai pățit asta în trecut.”

Vedeta spune că procesul de slăbire i-a făcut pe cei din jur să fie mult mai atenți cu ea. Brusc oamenii s-au oferit să o ajute și i-a plăcut, dar în același timp e ”dezamăgitor” modul în care oamenii se raportează la anumite standarde de frumusețe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×