Reclamă

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit decât pentru rolurile din filme: „Oamenii sunt intrigați de asta”

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit decât pentru rolurile din filme. Actrița a dat mai multe detalii despre faptul că a fost tratată total diferit după ce a pierdut în greutate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 aprilie 2024, 8:31

Vedeta în vârstă de 44 de ani a spus pentru People că după ce a luat decizia de a urma „anul sănătății”, totul s-a schimbat în viața ei. Rebel a ținut o dietă în timpul pandemiei, în 2020. Actrița a mărtursit cum a slăbit încet pe parcursul unui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a spus că a primit mai multă atenție după ce a slăbit

Decizia ei a fost una dincolo de standardele de frumusețe impuse la Hollywood. Actrița a „schimbat drastic” stilul de viață pentru a obține ovule mai sănătoase care să o ajute să devină mamă.

Schimbarea aspectului ei a adus o schimbare semnificativă în felul de atenție pe care a primit-o ulterior.

„Primeam destul de multă atenție pentru pierderea în greutate”, a spus ea pentru People. Acum Rebel se află în turneu de promovare al cărții sale de memorii Rebel Rising.

Beverly Hills cu fiica ei în brațe la plimbare pe străzile din Beverly Hills
Actrița s-a bucurat de un moment de mamă-fiică / profimedia Images
Reclamă

„M-am gândit și mi-am dat seama că oamenii sunt atât de intrigați de asta. Atunci am primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât pentru orice film pe care l-am făcut vreodată.”

„Știu că este superficial, dar a fost frumos”, a adăugat ea râzând, observând că oamenii îi țineau ușa sau îi acordau mai multă atenție, chiar și la cumpărături.

În același timp, Wilson mai spune că toate aceste gesturi din partea celorlalți au fost o „susținere atât de pozitivă” încât a motivat-o să țină pasul cu regimul ei sănătos.

Reclamă

„A fost interesant să știu exact cum este să fii invizibilă sexual și apoi să fii vizibilă”, a continuat ea. „Am experimentat ambele fețe ale monedei.”

Vedeta a folosit adesea mâncarea pentru a-și stinge emoțiile

Vedeta recunoaște că trăirile și emoțiile pe care le-a experimentat în timpul procesului de slăbire au fost și cele care, parțial, au inspirat-o să scrie Rebel Rising, care se lansează pe 2 aprilie.

„Oamenii cred adesea că există o pastilă magică, sau o dietă specială drastică, sau un regim de exerciții fizice sau orice altceva”, a explicat ea.

Rebel Wilson a mai dezvăluit tot pentru publicația menționată mai sus că dorește ca volumul ei „să dea oamenilor următorul mesaj: „Dacă sunt ca mine, nu este vorba despre chestiile astea. Este literalmente despre a lucra într-un mod mai sănătos pentru a face față emoțiilor. Nu există o soluție magică.”

„Și atunci poate că spunându-mi povestea i-ar putea încuraja să facă același lucru și să facă o schimbare sănătoasă în viața lor”, a adăugat ea.

”A fost foarte dificil pentru mine. M-am confruntat o bună bucată de timp cu mâncatul emoțional. A fost un proces întreg. Am plâns foarte mult și am analizat toate aspectele vieții mele. Nu am mai pățit asta în trecut.”

Vedeta spune că procesul de slăbire i-a făcut pe cei din jur să fie mult mai atenți cu ea. Brusc oamenii s-au oferit să o ajute și i-a plăcut, dar în același timp e ”dezamăgitor” modul în care oamenii se raportează la anumite standarde de frumusețe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×