Reclamă

prevenție

Alimente bogate în fibre, pe un blat gri
Sănătate
// 17 martie 2022

Obiceiul alimentar care poate preveni demența. Un studiu aduce date noi despre această afecțiune cognitivă

Alimentele pe care le consumi îți pot afecta viața în atât de multe moduri. Acestea pot determina câtă energie ai pe timpul zilei sau pot influența calitatea somnului. Ele au de asemenea un impact semnificativ asupra minții. Află mai multe despre obiceiul alimentar care poate preveni demența.
Reclamă
O femeie frumoasă care stă pe pat și pune pastile într-un kit roșu de prim ajutor
Sănătate
// 1 martie 2022

Kit de prim ajutor. Ce e recomandat să ai în casă în caz de urgență

Un kit de prim ajutor este esențial în casa oricărei persoane. Acesta ar trebui să conțină câteva lucruri de bază care să te ajute în cazul în care întâmpini probleme de sănătate. De regulă, specialiștii recomandă ca trusa de prim-ajutor să fie pusă într-un loc accesibil. În același timp ea trebuie să fie ferită de posibilitatea copiilor de a ajunge la ea.
Ochelari de vedere cu rame închise la culoare, cu lentile zgâriate
Timp liber
// 26 octombrie 2021

Cum să scapi de zgârieturile de pe ochelari. Metode care te ajută să nu mai ajungi într-o astfel de situație

Zgârieturile de pe ochelari sunt și enervante, dar reprezintă și o problemă de siguranță pentru persoana care poartă ochelarii. În cazul în care nu ai optat pentru o lentilă anti zgârieturi, care este un pic mai scumpă, trebuie să ai mare grijă ca lentilele să nu se deterioreze rapid.
O femeie zâmbitoare, îmbrăcată într-un tricou albastru, ce ține în mână o trusă medicală, deasupra unui bagaj de călătorie
Sănătate
// 12 iunie 2021

Ce ar trebui să conțină trusa medicală de vacanță

Dacă ești suficient de prevăzătoare încât să ai asupra ta o trusă de prim ajutor atunci când pleci în vacanță, poți preveni transformarea unui accident într-o catastrofă. Ce ar trebui să conțină trusa medicală de vacanță?
Reclamă
×