Generația Z pare că nu-și mai dorește să apeleze la aplicațiile de întâlniri și preferă să întâlnească oamenii la întâlniri reale. Chiar dacă este o generație expertă în tehnologie, pare că nu îți dorește să experimenteze dragostea în același fel.
Generația Z renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală
Aplicațiile de întâlniri și-au pierdut atractivitatea printre cei singuri în ultimii ani. Generația Z, generația născut între 1997 și 2012, pare că își dorește o poveste reală de iubire.
Specialiștii spun că doar 26% dintre utilizatorii aplicațiilor de întâlniri din SUA au între 18 și 29 de ani, în timp ce între 30 și 49 de ani reprezintă 61% dintre utilizatorii de bază.
Aplicațiile de întâlniri par să-și piardă din popularitate pentru tânăra generație. Generația Z este conșeintă pe captul că aceste companii sunt concentrate exlusiv pe a câștiga bani, mai degrabă decât pe a construi o experiență bună pentru utilizatori.
Experții spun că aplicațiile de întâlniri încearcă să-i țină pe utilizatori cât mai mult timp prezenți în acestea.
Psihologii spun că utilizatorii se confruntă cu „micro-respingeri” frecvențe, lucru care poate avea un impact negativ asupra utilizatorilor.
Aceste mici respingeri pot afecta stima de sine, dar și sănătatea mintală. Cel puțin 95% dintre cei din generația Z care utilizează aplicațiile d eîntâlniri se tem de respingere, arată studiile.
Drept urmare, generația Z își dorește să renunțe la aplicații, inclusiv să se întoarcă la metodele tradiționale de întâlniri, scrie HuffPost.com.