Reclamă

Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica

Conform statisticilor extinsă peste 2,2 milioane de români care își serbează onomastica pe data de 15 august. Anul acesta îți venim în ajutor cu câteva idei de urări. Așadar, dacă ai oameni dragi care își serbează onomastica în această zi, iată care sunt cele mai speciale mesaje de Sfânta Maria pentru anul 2022.

Publicat: 14 august 2022, 6:00 / Actualizat: 14 august 2022, 8:11

Numele Maria a derivat de-a lungul timpului, iar acum este purtat de peste 1,8 milioane de femei din întreaga țară. Dacă ai în preajma ta o Maria, Mariana sau Marinica, atunci trebuie să-i trimiți cele mai sincere și mai calde urări de la mulți ani.

Pentru că este greu să ai idei noi în fiecare an, noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri de mesaje unice pentru cei dragi.

Mesaje de Sfânta Maria 2022

De Sfânta Maria românii își serbează onomastica alături de prieteni și de familie. Persoanele care poartă numele de Maria, Marian, Ana-Maia, Marinel, Mimi, Maricica, Mărioara și multe alte derivate se bucură alături de cei dragi. Uite aici o listă cu cele mai populare urări de Sfânta Maria pentru anul 2021.

Pe data de 15 august românii care poartă numele sfânt primesc mesaje speciale de la oamenii importanți din viața lor. Dacă ai alături persoane cu numele de Maria sau Marian sau chiar derivate de la aceste nume, îți propunem să le trimiți cele mai frumoase mesaje de la mulți ani.

Iar dacă vrei să afli mai multe, te invităm să descoperi tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria. Vezi ce se spune în popor despre această zi specială.

Reclamă

Urări pentru cei care își serbează onomastica

În această zi superbă îți doresc doar bine și sănătate. La mulți ani de ziua numelui tău. Să ai parte doar de bucurie și oameni care să te împlinească.

Să ai o zi extraordinară și să te bucuri de numele pe care îl porți. La mulți ani, Maria!

Reclamă

Îți transmit cele mai sincere urări. Cu inima deschisă îți urez să ia parte doar de lucruri bune, iar Sfânta Maria să te ocrotească la fiecare pas. La mulți ani de ziua numelui tău!

O zi specială, pentru o persoană deosebită. De ziua numelui tău îți doresc doar fericire și împlinire. Să nu-ți pierzi niciodată strălucirea și căldura din suflet!

Găsești în Galeria Foto felicitari pentru Sfânta Maria 2022!

Numele tău are o semnificație aparte și aduce bucurie în sufletele noastre. Îți doresc doar fericire. La mulți ani, om frumos și cu suflet luminos!

În această zi deosebită numele tău a înseninat viața noastră. Îți doresc să fii iubită și apreciată. La mulți ani de Sfânta Maria!

Îți doresc o zi minunată de Sfânta Maria. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai mereu alături oameni frumoși ca tine. La mulți ani!

Ești cel mai minunat om din viața mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce însemni pentru mine și mulți alții. La mulți ani, om drag sufletului meu!

De Sfânta Maria îți doresc o zi minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Sper să ai parte de o zi extraordinară și să trăiești mereu viața cu aceeași poftă molipsitoare. La mulți ani!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii. La mulți ani cu fericire și împlinire!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×