Reclamă

(P) Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea „Un strop de distrugere”

Cine nu adoră cărțile fantastice? Prin intermediul acestora, poți descoperi noi universuri și lumi magice, în care totul este posibil. Dacă și ție îți plac astfel de lecturi, avem recomandarea perfectă, căreia nu îi vei putea spune nu. Este vorba despre seria literară Hades X Persefona. Recent, a fost lansat cel de-al doilea volum din serie, așa că ai toate motivele să o citești. Cartea o găsești pe Bookzone.

Publicat: 5 octombrie 2022, 17:15

Autoarea, Scarlett St. Clair a cucerit inimile a mii de persoane cu primul volum din această serie, având în vedere subiectul abordat și modul în care a reușit să aducă la viață personajele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Scarlett St. Clair și cum a descoperit pasiunea pentru scris

Scarlet St. Clair locuiește în SUA, Oklahoma, alături de câinele său simpatic. Deși nu ai crede, scrisul nu a fost întotdeauna pasiunea sa. A urmat studii informaționale și un master în biblioteconomie.

De când se știe, a fost atrasă de mitologia greacă, de romanele de dragoste și de poveștile din spatele crimelor învăluite în mister. Astfel, în momentul în care s-a hotărât să scrie o carte, a îmbinat aceste elemente și trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul peste așteptări.

Primul volum din serie, numit Un strop de întuneric, o prezintă pe protagonista seriei, Persefona. Dacă numele îți este cunoscut, nu te înșeli. Este chiar zeița greacă a primăverii, însă doar numele i se potrivește.

Din păcate, a avut o copilărie dificilă, deoarece toate florile pe care le atingea se ofileau. Așadar, nu putea fi zeița la care se așteptau toți cei din jurul său. După multă vreme în care nu a știut ce să facă pentru a fi fericită, se hotărăște să vină pe Pământ, în Noua Atenă și să trăiască exact ca un om. Devine jurnalistă și duce o viață relativ normală.

Reclamă

Tot aici, trăia și Hades, zeul morții. Acesta deținea un imperiu al jocurilor de noroc și era renumit pentru că nimeni nu putea câștiga la jocurile sale.

Într-o zi, cei doi zei se întâlnesc, iar Persefona se lasă cucerită de Hades. Numai că, Zeul Morții nu avea intenții tocmai bune, astfel că începe să o șantajeze.

Fie va crea viață pe Pământ, fie își va pierde libertatea pentru totdeauna. Deși este o situație imposibilă, curând Persefona își dă seama că este îndrăgostită de Hades.

Reclamă

Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea „Un strop de distrugere”

Al doilea volum al seriei, Un strop de distrugere ne prezintă evenimentele desfășurate după ce relația dintre cei doi zei a devenit publică. Nimenu nu știa cine sunt ei cu adevărat, însă într-un moment de neatenție, identitatea Persefonei poate fi dezvăluită.

Astfel, viața Persefonei devine tot mai tensionată, iar cunoscuții o avertizează în privința lui Hades. Nu le dă ascultare până când Zeul Morții o dezamăgeșt, refuzând să o ajute într-un moment dificil. Astfel, Persefona începe să se îndoiască de sentimentele sale.

Cartea Un strop de distrugere pe un fundal alb
Autoarea, Scarlett St. Clair a cucerit inimile a mii de persoane cu primul volum din această serie / Bookzone

Dacă vrei să afli ce se întâmplă între protagoniștii acestei serii, comandă cărțile de pe BOOKZONE, la un preț excelent.

Ai aici și o listă cu 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×