Reclamă

(P) Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea „Un strop de distrugere”

Cine nu adoră cărțile fantastice? Prin intermediul acestora, poți descoperi noi universuri și lumi magice, în care totul este posibil. Dacă și ție îți plac astfel de lecturi, avem recomandarea perfectă, căreia nu îi vei putea spune nu. Este vorba despre seria literară Hades X Persefona. Recent, a fost lansat cel de-al doilea volum din serie, așa că ai toate motivele să o citești. Cartea o găsești pe Bookzone.

Publicat: 5 octombrie 2022, 17:15

Autoarea, Scarlett St. Clair a cucerit inimile a mii de persoane cu primul volum din această serie, având în vedere subiectul abordat și modul în care a reușit să aducă la viață personajele.

Cine este Scarlett St. Clair și cum a descoperit pasiunea pentru scris

Scarlet St. Clair locuiește în SUA, Oklahoma, alături de câinele său simpatic. Deși nu ai crede, scrisul nu a fost întotdeauna pasiunea sa. A urmat studii informaționale și un master în biblioteconomie.

De când se știe, a fost atrasă de mitologia greacă, de romanele de dragoste și de poveștile din spatele crimelor învăluite în mister. Astfel, în momentul în care s-a hotărât să scrie o carte, a îmbinat aceste elemente și trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul peste așteptări.

Primul volum din serie, numit Un strop de întuneric, o prezintă pe protagonista seriei, Persefona. Dacă numele îți este cunoscut, nu te înșeli. Este chiar zeița greacă a primăverii, însă doar numele i se potrivește.

Din păcate, a avut o copilărie dificilă, deoarece toate florile pe care le atingea se ofileau. Așadar, nu putea fi zeița la care se așteptau toți cei din jurul său. După multă vreme în care nu a știut ce să facă pentru a fi fericită, se hotărăște să vină pe Pământ, în Noua Atenă și să trăiască exact ca un om. Devine jurnalistă și duce o viață relativ normală.

Reclamă

Tot aici, trăia și Hades, zeul morții. Acesta deținea un imperiu al jocurilor de noroc și era renumit pentru că nimeni nu putea câștiga la jocurile sale.

Într-o zi, cei doi zei se întâlnesc, iar Persefona se lasă cucerită de Hades. Numai că, Zeul Morții nu avea intenții tocmai bune, astfel că începe să o șantajeze.

Fie va crea viață pe Pământ, fie își va pierde libertatea pentru totdeauna. Deși este o situație imposibilă, curând Persefona își dă seama că este îndrăgostită de Hades.

Reclamă

Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea „Un strop de distrugere”

Al doilea volum al seriei, Un strop de distrugere ne prezintă evenimentele desfășurate după ce relația dintre cei doi zei a devenit publică. Nimenu nu știa cine sunt ei cu adevărat, însă într-un moment de neatenție, identitatea Persefonei poate fi dezvăluită.

Astfel, viața Persefonei devine tot mai tensionată, iar cunoscuții o avertizează în privința lui Hades. Nu le dă ascultare până când Zeul Morții o dezamăgeșt, refuzând să o ajute într-un moment dificil. Astfel, Persefona începe să se îndoiască de sentimentele sale.

Cartea Un strop de distrugere pe un fundal alb
Autoarea, Scarlett St. Clair a cucerit inimile a mii de persoane cu primul volum din această serie / Bookzone

Dacă vrei să afli ce se întâmplă între protagoniștii acestei serii, comandă cărțile de pe BOOKZONE, la un preț excelent.

Ai aici și o listă cu 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×