Nu numai că acest desert are un aspect spectaculos și rafinat, dar este și complet delicios. Cu un echilibru perfect între dulce și sărat, acest desert are o crustă de biscuit graham, condimentată cu scorțișoară, cu straturi de cheesecake și mousse de dovleac, plus un strat de frișcă deasupra. Dacă ți-am făcut poftă deja, citește mai jos sfaturile pentru a obține acest desert care te va cuceri de la prima înghițitură.
Prăjitură fără coacere cu dovleac
Este adevărat că ai nevoie de răbdare și timp pentru a realiza acest desert, dar gustul lui incredibil merită tot efortul.
Ingrediente cheie pentru această prăjitură fără coacere cu dovleac
- Biscuiți Graham. Acesta este ingredientul vedetă pentru baza desertului.
- Unt nesărat. Untul topit este ceea ce ține firimiturile de biscuit Graham împreună pentru a forma o bază solidă.
- Cremă de brânză. Crema de brânză plină de grăsime este cea mai bună opțiune pentru acest desert. Se folosește pentru stratul de jos.
- Piure de dovleac.
- Gelatină praf fără aromă care stabilizează stratul de dovleac.
- Smântână.
Sfaturi pentru a avea o prăjitură fără coacere cu dovleac cu gust spectaculos
- Folosește un vas cu înălțime considerablă și nu uita să îl tapetezi cu hârtie de copt.
- Lăsați timp suficient pentru a înmuia crema de brânză.
- Lasă crema de brânză la temperatura camerei pentru aproximativ 45 de minute ca să fie mai ușor de bătut până devine ușoară și pufoasă.
- Folosește piure de dovleac.
- Curăță cuțitul atunci când o feliezi. Frumusețea acestui desert este gustul, dar și acele straturi care sunt total uimitoare. Șterge cuțitul după fiecare felie pentru a menține acele linii curate pentru un desert perfect.
Ingrediente prăjitură fără coacere cu dovleac
- 450 de grame de cremă de brânză
- 8 linguri de unt nesărat
- 12 biscuiți Graham
- 2 linguri de zahăr brun
- 1 1/4 linguriță de scorțișoară
- 1/2 linguriță sare kosher
- 2 căni de smântână rece
- 1 cană de zahăr pudră
- 4 lingurițe extract de vanilie
- 3 linguri de apă
- 2 1/2 lingurițe de gelatină pudră fără aromă
- 420 de grame de de piure de dovleac
- 2 lingurițe de condiment pentru plăcintă cu dovleac
- 1/4 cană nuci pecan (opțional)