Reclamă

Salata de ouă care a cucerit rețelele sociale. E bogată în proteine și îți oferă senzația de sațietate

Salata de ouă care a cucerit rețelele sociale este tot mai populară printre bucătarii amatori. Rețeta este bogată în proteine și îți oferă rapid senzația de sațietate. Este o masă bogată pe care o poți servi dacă vrei ceva consistent și sănătos.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 august 2023, 6:44

Rețeta de salată de ouă este folosită pentru pregătirea unuia dintre cele mai delicioase sandvișuri. Sandvișul a fost multă vreme un aliment de bază pentru un prânz rapid. Un nou trend pe TikTok transformă un banal sandwich într-un preparat cu totul nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salata de ouă care a cucerit rețelele sociale

Utilizatorii TikTok au împărtășit rețetele lor pentru salata de ouă care a devenit virală în mediul online. Există mai multe opțiuni prin care poți să-ți pregătești salata după bunul plac. Există utilizatori care preferă să adauge mărar, miere, suc de lămâie sau ardei iute.

Fiecare rețetă este unică în felul său. Aceste versiuni din mediul online includ și adăugarea de avocado feliat sau pire ca bază pentru salata de obă. În ciuda acestor ingrediente, există și unele ingrediente de bază care nu trebuie să lipsească din salata ta.

Ouăle fierte tari și crema de brânză nu trebuie să lipsească din rețeta ta de salată de ouă. Brânza acționează ca agent de legare a ingredientelor.

Totodată, în salată se recomandă să adaugi și puțin muștar. La final ea trebuie asezonată cu sare și piper. Poți să urmărești și una dintre opțiunile propuse de utilizatorii de TikTok.

Reclamă
@healthyishfoods

Summer Chicken Salad #food #mealprep #chicken #salad #protein Perfect for meal prep or as a delicious addition to any gathering, this summer chicken salad is INCREDIBLE. The chicken is lightly marinated and grilled to perfection. It’s slightly crispy on the outside and juicy in the center. It tastes amazing with the crunchy cucumber, sweet grilled corn, creamy avocado and fresh chives. All tossed in a light and delicious white wine vinaigrette, you’re going to love this easy and delicious recipe. Google Search “Healthyish Summer Chicken Salad” or click the link in my bio to grab the full recipe. You’ll Need: WHITE WINE VINAIGRETTE * olive oil * white wine vinegar * honey * Dijon * garlic, minced * salt * black pepper MARINATED CHICKEN TENDERLOINS * chicken tenderloin * olive oil * lemon juice, fresh squeezed * Italian seasoning * salt * black pepper VEGETABLES AND OTHER INGREDIENTS * corn, about 3 ears * English cucumber, diced * avocados, remove pit and cube * chives, finely diced * salt, to taste * black pepper, to taste

♬ Summer – Instrumental – Devinney

De ce este atât de îndrăgită rețeta de salată de ouă

Rețeta aceasta a devenit virală din mai multe motive, susțin specialiștii. În primul rând, este o rețetă ușor de preparat și este bogată în nutrienți necesari organismului.

Reclamă

Ouăle reprezintă o sursă ideală de proteine. Acestea îți conferă rapid senzația de sațietate și te ajută să-ți controlezi apetitul pe timpul zilei. De altfel, este un mod nou și creativ de a integra ouăle în dieta ta.

Dacă te-ai plictisit de omleta banală sau de ouăle fierte, atunci rețeta de salată de ouă este perfectă pentru tine. Mai mult, este o rețetă care nu presupune foarte multe ingrediente.

Ceea ce folosești pentru prepararea salatei tale este la îndemâna oricărei persoane. Încearcă rețeta clasică de salată de ouă fierte și vezi cum o poți prepara chiar tu acasă.

Cum prepari rețeta clasică de salată de ouă fierte

Pentru a pregăti rețeta clasică de salată de ouă veia vea nevoie de câteva ingrediente:

  • 6 ouă fierte tari
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 2 lingurițe muștar de Dijon
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 50 g cremă de brânză
  • 20 g maioneză
  • 1 cățel de usturoi
  • sare și piper
  • mărar proaspăt tocat
  • ceapă verde proaspăt tocată

Amestecă toate ingredientele într-un castron. Adaguă ouăle fierte tăiate în bucăți, apoi pune maioneza, crema de brânză, uleiul de măsline și celelalte ingrediente. Amestecă bine până ce toate ingredientele sunt omogenizate, apoi lasă preparatul la rece.

Salata de ouă fierte poate fi servită simplă sau poate fi folosită în pregătirea unui sandvici. Salata de ouă mai poate fi servită alături de felii de somon afumat. Este ideală și alături de o felie de pâine prăjită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×