Reclamă

Simona Gherghe este iubitoare CaMama. Prezentatoarea TV își iubește necondiționat copiii

Simona Gherghe este o fire energică, amițioasă, empatică și iubitoare. Și pentru că a avut un „mentor” foarte bun care a învățat-o ce înseamnă să iubești un om până în cea mai mică celulă a corpului, putem spune că Simona Gherghe este iubitoare CaMama.

Publicat: 3 martie 2023, 10:51 / Actualizat: 4 martie 2023, 10:00

CaMama este cel mai nou proiect al CaTine.ro. Interviurile cu vedetele care au acceptat și recunosc că sunt CaMama ne-au demonstrat cât de puțin am însemna ca oameni fără să avem un sprijin pe care să ne bazăm necondiționat și care să ne iubească și să ne asculte la orice oră din zi și din noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Gherghe este iubitoare CaMama

Simona Gherghe a menționat-o de foarte multe ori pe mama sa în interviurile pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Mama este cea care a ajutat-o și i-a fost alături când a plecat să-și găsească drumul în viață și tot mama este cea care o ajută și acum să înțeleagă cel mai bine rolul de mamă pentru copiii ei, Ana și Vlad.

– La ce anume ești deja CaMama?
– CaMama sunt în ceea ce privește iubirea pentru copiii mei pentru că de abia după ce am devenit la rândul meu mamă am învățat ce înseamnă să iubești așa necondiționat. Să iubești până în cea mai mică celulă a corpului tău. Cred că de abia acum o înțeleg pe mama.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Aici am foarte mult de lucru pentru că mama este modelul meu de femeie și modelul meu de devotament. Mama este cel mai devotat om pe care eu îl cunosc. Devotat familiei, devotat nepoților, nouă, tatălui meu.

Reclamă

– Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
– Toate sfaturile de la mama sunt bune. Chiar și atunci când să spunem că ne contrăm sau poate că mi se pare mie că mă pricep mai bine la o treabă, timpul îmi dovedește că mama a avut dreptate. Mama, cu flerul ei, cu intuiția ei, cu răbdarea ei, cu felul de a vedea lucrurile prin experiența pe care o are, mi-a dovedit că într-adevăr cam are dreptate.

– Ce vorbă sau expresie îți spunea cel mai des?
– Mama nu are expresii pe care să le repete, dar cred că orice sfat de la mama este întotdeauna binevenit. Mă consult foarte mult cu mama. Și când am o problemă care ține de copii și când am o problemă de organizare. Am sunat-o și se rezolvă întotdeauna. Mama este oxigenul nostru și o spune mai convins soțul meu.

Reclamă

Mama Simonei Gherghe este ajutor de nădejde în familia prezentatoarei

De când au venit pe lume Ana și Vlad, mama Simonei a fost femeia care a ajutat-o să obțină un echilibru între viața personală și carieră.

Tot mama este cea care a stat cinci ani în casa prezentatoarei și le-a permis fiicei și ginerelui ei să-și ducă mai departe proiectele în care erau implicați, fără grija că cei mici nu sunt îngrijiți și iubiți așa cum trebuie să fie un copil.

Simona Gherghe poate fi urmărită de luni până vineri, de la 14:00 la 16:00, la emisiunea Mireasa, pe Antena 1 și exclusiv în AntenaPLAY.

– Când ai supărat-o cel mai tare pe mama?
– Am supărat-o o dată când am născut-o pe Ana. Cred că avea Ana vreo două luni. M-am apucat eu să spun că de fapt ar fi mai bine să vină o bonă cu noi și că mamaie să meargă la ea acasă. A luat-o foarte personal și s-a supărat și a plâns. Cred că o să regret toată noaptea lacrimile mamei de atunci.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu din anul 2017. Cununia religioasă a celor doi a avut loc un an mai târziu, în 2018. Din dragostea lor s-au născut doi copii absolut minunați, Ana Georgia și Vlad Ioan.

Soțul Simonei Gherghe a îmbrățișat și el mulți ani cariera de jurnalist, dar apoi a devenit consultant politic. Mama Simonei joacă un rol important și în viața lui Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV a mărturisit că soțul ei spune că nu există o mamă ca mama pe care o are ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×