Reclamă

Top 5 cărți de dragoste. Cele mai apreciate titluri ale ultimilor ani

Nimic nu se compară cu o poveste frumoasă de iubire scrisă într-un mod unic și atractiv. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune cărți de dragoste apărute în ultimii ani. Povești pline de romantism care să te pună în situații amuzante, dar și foarte emoționante.

Publicat: 8 ianuarie 2022, 6:44

O carte poate fi alegerea ideală pentru zilele mohorâte de iarnă. Povestea potrivită poate să-ți schimbe complet perspectiva asupra vieții și să-ți aducă zâmbetul pe buze. Dacă vrei să ai parte de un moment de liniște alături de o poveste unică, atunci te invităm să descoperi cărțile pe care ți le-am pregătit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 cărți de dragoste

De-a lungul timpului s-au scris o mulțime de povești de dragoste nemuritoare. Povești cu sfârșit tragic sau povești cu un sfârși fericit. Lecturile acestea te vor pune în situații inedite și te vor ajuta să vezi dragostea din perspective noi. Dacă nu ești adepta cărților de dragoste, îți recomandăm una din cele mai bune cărți de dezvoltare personală pentru anul 2022. Indiferent de ce ai alege, cel mai important lucru este să te relaxezi și să pătrunzi într-o lume de poveste.

People We Meet on Vacation

People We Meet On Vacation (Oamenii pe care îi întâlnim în vacanță) de Emily Henry. Aceasta este una dintre cele mai apreciate cărți de dragoste. Cartea surprinde povestea lui Alex și Poppy, doi oameni complet diferiți care reușesc să devină cei mai buni prieteni. Cei doi se vor întâlni în timpul facultății, însă viața îi va purta pe drumuri diferite. Alex se va întoarce în orașul său natal, în timp ce Poppy se va muta în New York. Cu toate acestea, în fiecare an își găsesc timp pentru a se revedea și a merge într-o vacanță împreună. Lucrurile se vor schimba radical atunci când un eveniment neșteptat le va determina dinamica relației pe care o vor avea în viitor. O carte savuroasă care merită citită indiferent de anotimp.

Reclamă

Seven Days in June

Seven Days In June (Șapte Zile De Iunie) de Tia Williams a reușit să atragă atenția publicului printr-o poveste unică și plină de suspans. O mamă singură, scriitoare, îl întâlnește pe Shane Hall, un romancier premiat. Cei doi se vor preface că nu se cunosc, în ciuda faptului că au fost în adolescență complet îndrăgostiți unul de celălalt. Lucrurile se vor schimba când vor afla că cei doi au scris de-a lungul timpului despre povestea de dragoste pe care au trăit-o în trecut. Este una din cele mai apreciate cărți de dragoste apărute în ultimii ani și merită citită dacă ești adepta poveștilor romantice cu întorsături neașteptate de situație.

Reclamă

Accidentally Engaged

Accidentally Engaged (Logodiți din greșeală) de Farah Heron este una din cele mai frumoase cărți de dragoste apărute în ultimii ani. Părinții frumoasei Reena Manji se amestecă de fiecare dată în viața acesteia și încearcă să-i găsească un potențial candidat pentru poziția de soț. Cu toate acestea, Reena întâlnește prin intermediul aranjamentelor părinților săi un britanic al căror farmece puține femei pot rezista. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când cei doi devin complici pentru a putea lua parte împreună la un concurs cu un premiu impresionant.

The Devil Wears Black

The Devil Wears Black ( Diavolul poartă negru) de L.J. Shen este considerată una din cele mai bune cărți apărute în ultimii ani, conform publicației Cosmopolitan. Cartea urmărește povestea personajului Maddie Goldbloom, o femeie a cărei viață a fost întotdeauna pusă la punct. Maddie s-a organizat întotdeauna și a avut parte de o carieră de succes și un soț iubitor. Totuși, lucrurile s-au schimbat atunci când în viața sa a apărut Chase Black, un fost partener de cuplu. Acesta îi cere să se prefacă pentru o scurtă perioadă de timp că este logodnica lui pentru a îndeplini ultima dorință a tatălui său. Lucrurile se vor complica și mai mult în viața celor doi protagoniști atunci când vor fi nevoiți să renunțe la actorie și să confrunte realitatea.

Yes & I Love You

Yes & I Love You ( Da și Te iubesc) de Roni Loren surprinde povestea lui Hollyn Tate, femeia din spatele celebrului Miz Poppy. Hollyn este o femeie anxioasă cu multe probleme care se ascunde în fața unei identități create în mediul online. Aceasta ajunge într-o- situație dificilă și este nevoită să-i ceară ajutorul lui Jasper Deares, un actor celebru pentru talentul său în arta improvizației. Cei doi iau lecții în privat pentru ca Hollyn să treacă peste temerile sale. O carte cu multe momente romantice care te vor face să te îndrăgostești automat, scrie Allure.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×