Reclamă

A slăbit aproape jumătate din greutatea corporală făcând 13.000 de pași pe zi. Cum arată acum această femeie

O mamă de 28 de ani a slăbit aproape jumătate din greutatea corporală făcând 13.000 de pași pe zi. Aceasta și-a schimbat stilul de viață după ce nu se mai putea ocupa de copiii săi din cauza kilogramelor în plus. La numai 20 de ani ocupa două locuri în autobuz.

Publicat: 13 martie 2022, 8:22

Holly Geraghty, de 28 de ani, din Halifax, West Yorkshire, se chinuia să se joace cu copiii ei, de opt, șase și doi ani, și era atât de obosită încât trebuia să tragă un pui de somn în mijlocul zilei ca să le facă față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acela a fost momentul în care a decis să facă o schimbare pentru micuții ei, scrie DailyMail.

A slăbit aproape jumătate din greutatea corporală

Holly și-a început călătoria de slăbire în vara anului 2018, începând cu plimbări și luând mese complete în loc să apeleze la gustări.

După ce a slăbit peste 50 de kg în trei ani, mama Holly, care stă acasă, are acum o siluetă zveltă, cântărește 68 de kg și spune că în sfârșit se simte încrezătoare în propria ei piele.

„Eram atât de obosită tot timpul și ocupam aproape două locuri în autobuz. Acela a fost momentul în care am știut că trebuie să fac ceva. Mulți oameni se uitam la mine, mă analizau de sus în jos, îți poți imagina ce gândesc ei despre tine.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Imagini înainte și după cu slăbirea unei femei
Holly și-a început călătoria de slăbire în vara anului 2018, începând cu plimbări și luând mese complete în loc să apeleze la gustări / Profimedia Images

Holly spune că era foarte nesigură pe ea și nu purta haine strâmte. Nu ieșea niciodată din casă fără machiaj pentru că se simțea conștientă de greutatea pe care o avea.

Reclamă

„Nu aveam deloc încredere, alegeam să port haine închise la culoare, nu ieșeam din casă fără să mă machiez sau să mă coafez. Chiar dacă mergeam la magazin la colțul străzii, machiajul mă ajuta să mă simt puțin mai bine în public.”

Holly ura să nu poată ține pasul cu copiii ei. Acela a fost punctul de plecare pentru a începe să slăbească.

„Am început prin a merge la plimbări cu cel mai bun prieten al meu. Am consumat mâncăruri potrivite în loc să nu mănânc deloc sau să ratez mesele.”

Dacă faci 10 000 de pași pe zi, iată câte calorii arde de fapt corpul tău.

Ce alimente se regăsesc acum în regimul lui Holly

Holly a început să consume mai multe fructe și legume. A ajuns să-și planifice gustările pentru a nu mai exagera cu mâncarea. Deși i-a fost destul de greu la început, aceasta a fost devenit foarte creativă în bucătărie.

De asemenea, Holly a început să-și facă propriile pachețele pentru serviciu. Ea și-a creat propriile mâncăruri cu mai puține calorii: „Îmi plac la fel de mult ca mâncare la pachet, te simți mult mai bine după ce le mănânci și știi exact ce se întâmplă în ele. Îți mai și rămân calorii pentru orice îți place.

Mama a trei copii se simte acum mult mai încrezătoare. Poate părăsi casa fără să se ascundă în spatele unui machiaj bine realizat. Holly și copiii ei duc acum un stil de viață mult mai activ.

„Eram cineva care purta mult negru și acopeream fiecare centimetru din mine. Eram atât de deprimată de felul în care arătam. Acum mă pot simți încrezătoare să port orice îmi place și să mă simt confortabil în propria mea piele.”

Într-o zi obișnuită, mesele lui Holly includ fructe și iaurt la micul dejun, covrigi și faimoasele ei preparate false. Aceasta postează regulat pe Instagram rețete, sfaturi și imagini din transformare sa.

Care sunt beneficiile mersului de jos

Cele 30 de minute de mișcare recomandate pe zi sunt cele care de fapt te mențin în formă. Activitatea fizică nu trebuie să fie complicată ca să te ajute să ai un trup sănătos și o siluetă de invidiat. O simplă plimbare zilnică rapidă te poate ajuta să trăiești o viață mai frumoasă și mai liniștită.

De exemplu, mersul pe jos te poate ajuta să:

  • Menții o greutate sănătoasă și să pierzi grăsimea corporală;
  • Previi diferite afecțiuni, inclusiv boli de inimă, accident vascular cerebral, hipertensiune arterială, cancer și diabet de tip 2;
  • Îmbunătățești activitatea cardiovasculară;
  • Întărești oasele și mușchii;
  • Îmbunătățești rezistența musculară;
  • Crești nivelul de energie;
  • Îmbunătățești starea de spirit, cogniția, memoria și somnul;
  • Îmbunătățești echilibrul și coordonarea;
  • Întărești sistemul imunitar;
  • Reduci stresul și tensiunea;

Cu cât mergi mai repede, mai departe și mai des, cu atât beneficiile sunt mai mari. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a face activitate fizică, de a îmbunătăți sănătatea inimii și de a crește rezistența în timp ce arzi calorii. De asemenea, poți alterna perioadele de mers rapid cu mersul pe îndelete. Acest tip de antrenament pe intervale are multe beneficii, cum ar fi îmbunătățirea sistemului cardiovascular și arderea mai multor calorii decât mersul obișnuit. Antrenamentul pe intervale poate fi făcut în mai puțin timp decât mersul obișnuit

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×