Reclamă

Alimente congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate. Ce trebuie să consumi dacă vrei să slăbești

Congelarea alimentelor poate fi una dintre cele mai bune strategii pe care le poți face dacă îți dorești să câștigi lupta împotriva kilogramelor în plus. În loc să consumi fast-food atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție ca să-ți gătești, poți să apelezi cu încredere la câteva alimente congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate. Acestea sunt bogate în fibre și îți oferă rapid senzația de sațietate.

Publicat: 3 octombrie 2021, 7:15 / Actualizat: 3 octombrie 2021, 8:22
Un blat negru pe care seaflă alimente congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate
În loc să deschizi frigiderul și să mănânci primul lucru care îți cade în mână, mai bine pregătește-ți câteva preparate cu ingredientele pe care le-ai congelat în prealabil / Shuteerstock

Unele alimente își pierd din nutrienți atunci când sunt congelate. Acesta este și motivul pentru care nu se recomandă congelarea oricărui produs pe care îl ai în frigider. Mai jos ți-am pregătit o listă cu câteva legume și fructe pe care le poți păstra cu încredere la congelator chiar și atunci când nu mai este sezonul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alimente congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate

După o zi lungă la birou îți dorești să ai parte de o cină sățioasă și rapidă. Alimentele procesate pot fi o alegere ușoară pentru a-ți potoli pofta de mâncare. Cu toate acestea, s-ar putea ca pe termen lung să ajungi să regreți o astfel de decizie.

În loc să deschizi frigiderul și să mănânci primul lucru care îți cade în mână, mai bine pregătește-ți câteva preparate cu ingredientele pe care le-ai congelat în prealabil. Acestea sunt bogate în fibre și proteine și te pot ajuta să-ți potolești pofta de mâncare rapid. Te pot ajuta la digestie și pot fi o idee minunată pentru o gustare rapidă între mese.

Burgeri vegani

O primă opțiune pe lista de alimente congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate ar putea fi burgerii vegani. Îi poți cumpăra din comerț sau îi poți prepara chiar la tine acasă.

Reclamă

Aceștia sunt bogați în fibre din legume și pot fi un înlocuitor minunat pentru carne. Un astfel de produs te poate ajuta să ai stomacul plin pentru câteva ore bune. În plus, fiind făcuți din plante vor fi mult mai ușor de digerat decât burgerii clasici și plini de calorii.

Un burger vegan poate avea în jur de 150 de calorii sau chiar mai puțin, ceea ce înseamnă că sunt ideali pentru a te ajuta să pierzi în greutate.

Spanacul

Reclamă

Spanacul se numără și el printre acele alimente care pot fi congelate și care te pot ajuta să pierzi în greutate. Spanacul nu are foarte multe grăsimi și este bogat în fibre. De altfel, spanacul se numără printre acele alimente recomandate dacă îți dorești să pierzi în greutate.

Spanacul congelat poate fi o idee perfectă pentru o gustare rapidă sau pentru a găti o masă de prânz minunată. Spanacul poate fi congelat și depozitat pentru a-l avea la îndemână în momentele în care nu ai foarte mult timp să îți gătești.

În plus, este o metodă excelentă prin care îl poți avea inclus în mesele tale chiar și atunci când sezonul său s-a încheiat. Spanacul congelat poate fi inclus în nenumărate preparate. Poate fi folosit în preparatele cu paste, sau pentru a pregăti un smoothie delicios.

Spanacul are nenumărate beneficii asupra sistemului imunitar. Ți-am pregătit și o rețetă pentru un suc delicios de castravete și spanac pe care să-l poți consuma între mesele principale.

Fructele de pădure

Printre acele alimente delicioase congelate care te pot ajuta să pierzi în greutate se numără fructele de pădure. Este o idee minunată să le păstrezi congelate pentru a le avea aproape chiar și în sezonul rece.

Fructele de pădure congelate pot fi incluse în gustări rapide sau chiar într-un smoothie delicios. Fructele de pădure nu sunt bogate în zahăr și ca multe alte fructe sunt bogate în fibre care îți oferă rapid senzația de sațietate.

Fructele de pădure pot fi o idee de gustare minunată. 100 g de fructe de pădure poate avea în medie 58 de calorii. Consumate între mese sau sub forma unui suc natural delicios, sunt un mod ideal de a reduce pofta de mâncare.

Creveții și somonul

Creveții congelați nu au foarte multe calorii și sunt bogați în proteine. Aceștia pot fi consumați în diferite preparate care să te ajute să pierzi în greutate. Creveții pot fi incluși în salate, dar și în preparate cu paste. 100 g de creveți pot avea în jur de 93 de calorii.

Dacă tot suntem la capitolul fructelor de mare, îți recomandăm și un preparat pe bază de pește. Peștele este foarte ușor de congelat și de depozitat.

Somonul este bogat în proteine și în acizi grași omega 3. Fie că este preparat la grill sau la cuptor, somonul este o alegere deosebită pentru o cină sățioasă și cu puține calorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×