Terciul de ovăz este o alternativă simplă și rapidă pentru persoanele care sunt tot timpul pe fugă. Rețeta de prepară rapid și are o mulțime de beneficii pentru organism. Cu toate acestea, există momenta când poți ajunge la saturație.
Alternativă de mic dejun pentru diminețile în care te-ai săturat de fulgii de ovăz
Specialiștii recomandă să încerci această alternativă simplă pentru zilele când îți dorești ceva diferit. Rețeta de bol de quinoa este perfectă pentru o dimineață în care vrei să consumi ceva reconfortant.
Principiul de preparare nu este foarte diferit de cel al terciului de ovăz. Tot ce trebuie să faci este să fierbi quinoa în lapte până când budinca ta capătă textura dorită.
Aceste boluri vor fi gata în mai puțin de 20 de minute. nutriționiștii recomandă laptele vegetal pentru persoanele intolerante la lactoză.
Totodată, atunci când alegi laptele vegetal, încearcă să alegi lapte fără îndulcitori. Rețeta necesita puțin sirop de agave și scorțișoară pentru o aromă perfectă de toamnă.
Pentru a face rețeta și mai apetisantă, poți să pui deasupra budincii felii de banane, și câteva migdale prăjite și mărunțite.
Nucile prăjite și tăiate grosier pot fi o alternativă perfectă pentru migdale. Această rețetă simplă și rapidă te va ajuta să ai un mic dejun rapid și delicios.