Reclamă

Ce faci cu ouăle rămase de la Paște. Idei și rețete ca să nu irosești nimic

Ouăle de Paște au fost fierte și vopsite, dar așa cum se întâmplă de obicei după sărbători, o mare cantitate de mâncare ajunge la gunoi. Acum stai cu un frigider plin cu ouă fierte rămase și ajungi să te gândești ce faci cu ouăle rămase de la Paște.

Publicat: 17 aprilie 2023, 7:44 / Actualizat: 28 martie 2024, 16:46

Nu le lăsa să se irosească. Ai mai jos o mulțime de rețete ieftine și ușoare pentru ouă fierte. Nu numai că îți vei folosi rapid resturile de la masa de Paște, dar s-ar putea să te întorci la magazin pentru a încerca toate aceste moduri interesante de a servi ouăle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce faci cu ouăle rămase de la Paște: idei de rețete

Ce faci cu toate acele ouă fierte tari, în afară de a face multe salată de ouă? S-ar putea să fii surprinsă de varietatea de rețete pe care le poți găsi care au la bază ouă fierte tari.

Ouă umplute

Ouăle umplute sunt întotdeauna un mare succes la o masă, datorită umpluturii lor cremoase. Poți găsi o mulțime de rețete pentru ouă umplute cu diverse variante de aromă, dar dacă vrei să folosești resursele de primăvară, încearcă să faci ouă umplute cu o cremă aromată cu verdețuri de sezon.

Reclamă

Ouă murate

Ai murat cu siguranță castraveți, dar ai murat vreodată ouă? Sunt mâncare populară de pub, în special în Marea Britanie, și o gustare sărată delicioasă. Dacă încerci această rețetă de ouă murate, ai răbdare. Va trebui să aștepți cel puțin două zile înainte de a fi gata de consum. Lasă-le să stea o săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Ouă Benedict

Urăști ouăle din care curge zeama, dar adori sosul olandez? Când te întrebi ce să faci cu toate acele ouă rămase de la masa de Paște, fă familiei tale un mic dejun cu ouă Benedict.

Reclamă

Ouă scoțiene

Deși sună de modă veche, ouăle scoțiene sunt practic ouă și cârnați, toate îmbinate într-un mic dejun delicios. Trebuie să prăjești ouăle învelite în carne, așa că nu te aștepta ca această rețetă să fie recomandată în cazul în care ești la dietă.

Salată de cartofi cu ouă

Totul e mai bine cu maioneză? Poți zdrobi ouăle de Paște rămase pentru a face salată de ouă pentru sandvișuri sau pentru a completa salatele cu verdețuri. Sau pune ouăle fierte în rețeta preferată de salată de cartofi sau salată orientală.

Salate verzi

Ouăle fierte sunt un ingredient de bază în multe salate, iar după Paște, vei găsi multe legume de primăvară în magazine sau în piețe. O mâncare de spanac este un prânz delicios sau un început bun înainte de cină. Sau, încearcă să pui ouăle de la Paște într-o salată cu ton.

Pizza cu ouă

În zilele noastre, poți găsi orice pe o pizza, de la ananas, la pere și cartofi. Deci de ce nu și ouă? Încearcă această rețetă de pizza portugheză, care acoperă blatul cu ouă fierte tari, șuncă și măsline. Nu este însă un fel de mâncare pentru pentru cei care au probleme cu colesterolul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×