Reclamă

Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe

Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel de probleme. Liniile fine sunt greu de sesizat de ceilalți, dar imediat observate de posesoarele lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 mai 2023, 6:41

Ridurile fine sunt, de cele mai multe ori, un rezultat al trecerii timpului. Multe dintre acestea sunt date de expresiile faciale pe care le avem pe timpul zilei. Emoțiile pe care le trăim sunt de multe ori vizibile pe chipul nostru și lasă, într-un fel sau altul, o amprentă mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine

Pentru a estompa ridurile fine trebuie să abordezi un plan bine pus la punct. Este important să începi cu rutina de îngrijire încă de dimineață. Ridurile de expresie pot fi cu ușurință ascunse pe parcursul unei zile. Specialiștii în beauty și-au dezvăluit trucurile pentru publicația Glam. Descoperă în cele ce urmează ce poți face la tine acasă pentru a estompa cât mai bine ridurile fine.

Aplică cremă cu SPF

Poate cel mai important pas din rutina de îngrijire de dimineață este aplicarea cremii cu SPF.

Crema de protecție solară este esențială pentru a estompa ridurile fine, dar și pentru a preveni apariția petelor pigmentare și pentru a reduce daunele pe care soarele l-ar putea provoca. În perioada sezonului cald se recomandă o cremă cu un factor de protecție cât mai ridicat.

Reclamă

Crema de protecție solară ar trebui aplicată indiferent de sezonul cald sau rece. Acest produs nu ar trebui să lipsească din rutina doamnelor și domnișoarelor, după cum spun experții. Descoperă mai multe despre importanța cremei cu SPF.

Folosește un roller de jad pentru a te masa

Pentru a estompa ridurile fine poți apela la ajutorul unui roller de jar. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației de la nivelul tenului.

Reclamă

Este o metodă bună pentru a-ți îmbunătăți aspectul pielii, dar și pentru a estompa o parte din ridurile fine. Tot în acest scop poți folosi și piatra gua sha. Află mai multe despre beneficiile acesteia pentru frumusețea tenului tău.

Alege produse care conțin acid hialuronic

Produsele care conțin acid hialuronic ajută la estomparea ridurilor Acestea conțin molecule ce acționează ca un burete, strângând apa la nivelul tenului și umplând ridurile fine. Rezultatul unor astfel de produse se vede în timp. Pielea ar trebui să devină mult mai netedă și mai catifelată.

Crema hidratantă cu acid hialuronic poate fi inclusă în rutina de îngrijire cu ușurință dimineața. Descoperă care este ordinea corectă de aplicare a produselor pe ten.

Asigură-te că te hidratezi corect

Cea mai mare parte a corpului nostru este alcătuită din apă. Hidratarea este extrem de importantă, indiferent de gen sau vârstă. La nivelul tenului se văd imediat schimbările, mai ales dacă ești genul de persoană care uită să bea suficientă apă.

Cea mai bună metodă de a repara micile imperfecțiuni este să te asiguri că ai o alimentație corectă și un stil de viață sănătos. De altfel, schimbările încep de la interior.

Dacă nu te-ai hidratat corect dimineața, atunci niciun produs nu va face minuni pentru tenul tău. Apa ajută la detoxifierea organismului. Cantitatea suficientă va face diferența pentru tine și sănătatea tenului tău.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×