Reclamă

Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe

Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel de probleme. Liniile fine sunt greu de sesizat de ceilalți, dar imediat observate de posesoarele lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 mai 2023, 6:41

Ridurile fine sunt, de cele mai multe ori, un rezultat al trecerii timpului. Multe dintre acestea sunt date de expresiile faciale pe care le avem pe timpul zilei. Emoțiile pe care le trăim sunt de multe ori vizibile pe chipul nostru și lasă, într-un fel sau altul, o amprentă mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine

Pentru a estompa ridurile fine trebuie să abordezi un plan bine pus la punct. Este important să începi cu rutina de îngrijire încă de dimineață. Ridurile de expresie pot fi cu ușurință ascunse pe parcursul unei zile. Specialiștii în beauty și-au dezvăluit trucurile pentru publicația Glam. Descoperă în cele ce urmează ce poți face la tine acasă pentru a estompa cât mai bine ridurile fine.

Aplică cremă cu SPF

Poate cel mai important pas din rutina de îngrijire de dimineață este aplicarea cremii cu SPF.

Crema de protecție solară este esențială pentru a estompa ridurile fine, dar și pentru a preveni apariția petelor pigmentare și pentru a reduce daunele pe care soarele l-ar putea provoca. În perioada sezonului cald se recomandă o cremă cu un factor de protecție cât mai ridicat.

Reclamă

Crema de protecție solară ar trebui aplicată indiferent de sezonul cald sau rece. Acest produs nu ar trebui să lipsească din rutina doamnelor și domnișoarelor, după cum spun experții. Descoperă mai multe despre importanța cremei cu SPF.

Folosește un roller de jad pentru a te masa

Pentru a estompa ridurile fine poți apela la ajutorul unui roller de jar. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației de la nivelul tenului.

Reclamă

Este o metodă bună pentru a-ți îmbunătăți aspectul pielii, dar și pentru a estompa o parte din ridurile fine. Tot în acest scop poți folosi și piatra gua sha. Află mai multe despre beneficiile acesteia pentru frumusețea tenului tău.

Alege produse care conțin acid hialuronic

Produsele care conțin acid hialuronic ajută la estomparea ridurilor Acestea conțin molecule ce acționează ca un burete, strângând apa la nivelul tenului și umplând ridurile fine. Rezultatul unor astfel de produse se vede în timp. Pielea ar trebui să devină mult mai netedă și mai catifelată.

Crema hidratantă cu acid hialuronic poate fi inclusă în rutina de îngrijire cu ușurință dimineața. Descoperă care este ordinea corectă de aplicare a produselor pe ten.

Asigură-te că te hidratezi corect

Cea mai mare parte a corpului nostru este alcătuită din apă. Hidratarea este extrem de importantă, indiferent de gen sau vârstă. La nivelul tenului se văd imediat schimbările, mai ales dacă ești genul de persoană care uită să bea suficientă apă.

Cea mai bună metodă de a repara micile imperfecțiuni este să te asiguri că ai o alimentație corectă și un stil de viață sănătos. De altfel, schimbările încep de la interior.

Dacă nu te-ai hidratat corect dimineața, atunci niciun produs nu va face minuni pentru tenul tău. Apa ajută la detoxifierea organismului. Cantitatea suficientă va face diferența pentru tine și sănătatea tenului tău.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×