Se știe că cea mai bună pizza se prepară și se consumă în Italia. De aceea, sfaturile pentru a obține chiar la tine acasă o pizza absolut delicioasă vin de la bucătari din țara menționată mai sus. Ține cont de ele și îi vei bucura pe cei dragi cu un gust greu de descris în cuvinte.
Ce să pui sub aluatul de pizza ca să fie crocant la exterior și pufos la interior
Cele mai multe gospodine folosesc folie de copt atunci când au ceva de gătit la cuptor. Proprietățile ei fac preparatele mai gustoase. Se gătesc în suc propriu, nu mai e nevoie să verfici dacă se ard sau se lipesc de vas. Pe lângă întrebuințarea practică, folia alimentară mai are un secret.
Aceasta îți permite să obții cel mai bun aluat de pizza pe care l-ai preparat vreodată. Bucătarii din Italia spun că pentru a obține aluatul de pizza perfect, crocant la exterior și pufos la interior, e nevoie să adaugi ceva între el și folia de copt.
Nu te speria, nu e vorba despre un ingredient nici scump, nici greu de accesat. Ca să ai o pizza gustoasă pe masă e nevoie doar să pui făină sau mălai măcinat mărunt între aluat și folia de copt.
Tot pentru a avea cea mai gustoasă pizza la tine acasă, am enumerat mai jos alte câteva trucuri de la bucătari iscusiți.
Secrete pentru a avea o pizza delicioasă pe masă
În esență, pizza înseamnă pur și simplu patru lucruri: crustă, sos, brânză și topping-uri. Dar există modalități prin care te poți asigura că cele patru îți vor oferi masa demnă de un restaurant renumit de pizza.