Reclamă

Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă

Conform specialiștilor cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate este apa. Atunci când faci alegeri sănătoase în alimentele și băuturile pe care le consumi, procesul de slăbire devine automat mai ușor. Hai să aflăm împreună care sunt beneficiile apei asupra organismului și cum te poate ajuta în obținerea unei silueta suple.

Publicat: 8 august 2022, 7:40

Organismul uman conține în proporție de 60 % apă. Cu toate acestea, corpul pierde constant apă pe parcursul unei zile. Pentru a evita deshidratarea este nevoie să consumi lichide zilnic în funcție de greutatea corpului și de alți factori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate

Specialiștii recomandă consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi. De multe ori oamenii confundă senzația de foame cu cea de sete, iar acest lucru este un semn al deshidratării. Specialiștii sunt de părere că o persoană are nevoie să se hidrateze în funcție de nevoile propriului corp.

Câtă apă trebuie să bei zilnic poate să varieze de la persoană la persoană. În medie se recomandă 2.7 litri de apă pe zi pentru femei și 3.7 litri de apă pe zi pentru bărbați. Recomandarea vine din partea Academiei Naționale de Științe, Inginerie și Medicină din Statele Unite ale Americii.

Nutriționiștii spun că apa este cea mai bună soluție pentru a pierde în greutate. Primul pas este să înlocuiești băuturile nesănătoase cu ea. Studiile au demonstrat că inclusiv sucurile dietetice conțin zahăr și pot deveni o adevărată problemă în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești băuturile bogate în calorii cu apa pentru a începe să pierzi în greutate. În locul sucurilor sau al băuturilor care conțin zahăr poți consuma ceaiuri care îți oferă un boost metabolismului. Uite aici o listă cu ceaiuri care te-ar putea ajuta să pierzi în greutate.

Reclamă

Câtă apă trebuie să bei pentru a-i vedea beneficiile asupra organismului

Se pare că ea mai bună băutură pentru a pierde în greutate rămâne apa. Dar cum te ajută aceasta să ajungi la rezultatele dorite? În primul rând, corpurile noastre conțin o cantitate foarte mare de apă. Prin urmare, avem nevoie să ne hidratăm zilnic.

Pe lângă hidratarea corectă, dieta rămâne un element cheie în procesul de slăbire, la fel și sportul.  Apa ajută la eliminarea toxinelor și îți îmbunătățește procesul de digestie. Mai mult, unele studii arată că apa ajută în cazul în care te confrunți cu probleme din cauza balonării. Mai multe studii au demonstrat că dacă bei suficientă apă poți începe să pierzi în greutate.

Reclamă

Dacă ești deshidratată ai tendința să mănânci mai mult. Hidratarea corectă te va ajuta să reduci numărul de calorii consumate zilnic. Mai mult, unele studii spun că persoanele care beau apă cu câteva ore înainte de masă au tendința să mănânce mai puțin.

Nutriționiștii sunt de părere că apa reduce apetitul. Prin reducerea apetitului te vei asigura că vei consuma porții mai mici și automat vei vedea o schimbare a siluetei în timp. Uite câtă apă ar trebui să bei zilnic pentru a vedea o schimbare în silueta ta.

Nu uita că recomandările nutriționiștilor trebuie să vină în funcție de nevoile organismului propriu. Prin urmare este important să-ți cunoști foarte bine corpul și să iei o decizie alături de un specialist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×