Reclamă

Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale

În cazul în care îți propui să faci o excursie, îți recomandăm câteva gustări sănătoase de luat în călătorii, pline de nutrienți. Acestea sunt extrem de hrănitoare pentru organism și îți vor oferi energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu ceilalți turiști.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 7:12

De asemenea, aceste gustări sunt ușor de transportat și nu ocupă mult spațiu în rucsacul tău. În plus, datorită vitaminelor și mineralelor din compoziție, mai mult ca sigur vei renunța la nevoia de a mânca fastfood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustări sănătoase de luat în călătorii

Câteodată, să mănânci sănătos în timpul unei călătorii poate fi o adevărată provocare. Printre atâtea tentații cu specific local, ori variante mai ieftine de la fast-food va trebui să faci alegerea corectă. Este foarte important să te asiguri că în timpul călătoriilor solicitante ai la îndemână câteva gustări nutritive, numia bune pentru a mai prinde niște energie. Alegerile inteligente te vor ajuta să te menții în formă și să-ți atingi obiectivele de călătorie.

Opțiunile din benzinării sunt destul de scumpe, așa că, mai bine te pregătești dinainte și faci și economie. De aceea, nutriționiștii te învață ce alimente poți lua cu tine în timpul unei excursii, indiferent de durata ei, cu un buget prietenos pentru orice buzunar.

Migdalele

Migdalele sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale. Au multă proteină și grăsimi sănătoase, esențiale pentru a menține o dietă echilibrată în timpul călătoriilor. Sunt sățioase, ușor de împachetat și de transportat, deci sunt perfecte pentru tine, scrie Health Shots.

Reclamă

Fulgi de ovăz

Fulgii de ovăz sunt deja cunoscuți în toată lumea pentru proprietățile lor nutritive. Ovăzul este plin de fibre și proteine și este o opțiune perfectă pentru micul dejun.

Fulgii conțin magneziu și fier, sunt ușor de preparat și pot fi consumați fie reci, fie calzi, în funcție de cum preferi. Important este ca acești fulgi să nu aibă adaos de zahăr pentru a te bucura de toate beneficiile lui.

Reclamă

Iaurt grecesc

Din lista cu gustări sănătoase de luat în călătorii nu poate să lipsească iaurtul grecesc. Acesta este un aliment de bază pentru o dietă echilibrată și sănătoasă.

Este bogat în proteine și calciu, care susțin sănătatea oaselor și dezvoltarea musculaturii. aurtul grecesc poate fi consumat simplu sau cu fructe de pădure proaspete sau granola pentru o gustare sănătoasă, ușor de transportat. Află ce alte beneficii mai are iaurtul grecesc.

Felii de morcov

Morcovii au fibre și reprezintă unul dintre motivele pentru care nutriționiștii îi recomandă pe post de gustare în timpul călătoriilor. În mașină, spre exemplu, de plictiseală, poți să ronțăi câteva felii de morcov.

Te vei simți mai bine și te vei bucura și de un aport nutrițional important, scrie Koa.com.

Reclamă

Baton proteic

Batoanele proteice sunt o modalitate convenabilă de a consuma proteine și nutriție de calitate în timpul călătoriei. Aceasta nu numai că te ține departe de răsfățurile nesănătoase, dar te ferește și de probabile probleme de stomac. Există foarte multe variante de batoane proteice pe care le poți consuma, în funcție de gusturile tale. În plus, este și ușor de împărțit, în cazul în care cuiva din grupul tău de prieteni i se face foame.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×