Dacă gătești deseori supe cremă, cel mai probabil ești mereu în căutarea ingredientului cel mai bun care să te ajute să-ți îngroși supele. Amidorul de porum sau amidonul de tapioca pot fi o opțiune utilă, dar există o altă modalitate prin care poți îmbogăți textura și aroma supelor tale de casă.
Ingredientul care îți poate îngroșa supa
Bucătarii specialiști au dezvăluit care este ingredientul care te poate ajuta să îngroși supele și care le poate oferi acestora un gust mai bun.
Aceștia sugerează folosirea pudrei de unt de arahide. Această versiune sub formă de pudră a celebrului unt de arahide poate să-ți îmbunătățească rețetele clasice.
Potrivit U.S News, este un ingredient pe care mulți nutriționiști îl recomandă pentru tocane și supe ca amplificator de proteine, mai ales datorită aromei divine. Sherry Coleman Collins, nutriționist certificat și președintele Southern Fried Nutrition Services, susține că preferă pudra de unt de arahide deoarece se încorporează ușor și paote fi folosită în combinație de ingrediente ale supelor cremă.
Natura lipicioasă a untului de arahide poate face dificilă amestecarea sa în alte preparate. Totuși, pudra de unt de arahide se topește simplu și se integrează cu ușurință în orice preparat.
Collins afirmă că bonusul este acela că această pudră conține mai puține calorii decât alte ingrediente pe care le-ai putea adăuga pentru a îngroșa o supă. În plus, are un conținut mult mai ridicat de proteine. Află mai multe despre alimentele bogate în proteine și importanța acestora în organism.
Cum poți integra pudra de unt de arahide în rețetele tale
Pudra de unt de arahide are un gust dulceag. Ea trebuie inclusă cu mare atenție în rețete pentru a nu schimba gustul acestora. În ciuda gustului dulce, pudra poate fi folosită cu ușurință și în preparatele sărate.