Reclamă

Laminarea genelor: avantajele și dezavantajele acestei proceduri cosmetice

Laminarea genelor este o procedură care a prins tot mai multă popularitate printre doamnele și domnișoarele din întreaga lume. Atunci când acest serviciu a apărut pentru prima dată în domeniul de beauty, multe persoane s-au arătat sceptice cu privire la rezultatele obținute. Însă numărul tot mai mare al persoanelor care apelează la laminare demonstrează faptul că popularitatea procedurii este în continuă creștere.

Publicat: 21 noiembrie 2022, 6:22

Tot mai multe persoane s-au specializat în laminare a genelor, iar saloanele din întreaga lume oferă acum posibilitatea efectuării acestei proceduri. Trendurile vor fi întotdeauna în continuă schimbare, însă pare că laminarea genelor a intrat în grațiile femeilor din întreaga lume. După ce femeile s-au arătat a fi îndrăgostite de extensiile de gene puse fir cu fir, acum este la modă laminarea acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce presupune laminarea genelor

Laminarea genelor este o procedură care se realizează direct pe genele naturale ale clientei care optează pentru acest tratament. Scopul acestei proceduri este acela de a hrăni genee pentru a îmbogăți structura firului de păr.

Procedeul se realizează cu diferite substanțe, printre  care deseori se regăsește cheratina și vitaminele.

Aceste două elemente conferă genelor strălucire, rezistență și elasticitate, având un aspect mult mai sănătos și mai plin.

Laminarea genelor este o procedură semi-permanentă și presupune alungirea și curbarea acestora printr-un procedeu de lifting corelat cu folosirea vitaminelor și a cheratinei, spun specialiștii. Procedura de laminare a genelor presupune mai mulți pași.

Reclamă

Pașii de laminare a genelor

Primul pas constă în curățarea genelor. Cosmeticianul se asigură că este îndepărtat orice fel de produs cosmetic de pe gene. Acestea trebuie curățate cu atenție înainte de a începe propriu-zis pașii de laminare.

Cel de-al doilea pas presupune liftingul genelor. Acesta se face cu ajutorul unui suport special pentru laminare și cu ajutorul soluției menționate anterior. Genele sunt ridicare de la rădăcina lor și sunt întinse pe acele suporturi speciale din silicon.

Reclamă

Pentru fixarea ulterioară a genelor se folosește un adeziv special pentru laminare. Opțional, după acest pas va urma vopsirea genelor, pentru un efect și mai spectaculos la final. Nu în ultimul rând se aplică o soluție specială pentru hidratarea genelor tale.

Fiecare salon folosește produsele proprii, prin urmare este important să te interesezi de acest aspect înainte de a alege acest serviciu.

Cine poate apela la această procedură

În general orice femeie poate apela la acest procedeu de laminare. Laminarea se adresează în special persoanelor care au genele prea drepte, prea uscate și deteriorate sau prea subțiri.

Persoanele cu genele subțiri se vor bucura de un aspect mult mai plin al genelor. Nu în ultimul rând, laminarea se adresează persoanelor care nu-și doresc să mai apeleze la extensiile artificiale de gene.

Beneficiile laminării genelor

Laminarea genelor presupune anumite beneficii, motiv pentru care este o procedură atât de îndrăgită de doamne și domnișoare.

Laminarea genelor îți va oferi gene mai lungi, dese și frumos curbate. Acestea vor avea un aspect plăcut fără să fie nevoie să apelezi la produsele de machiaj. În plus, efectele acestei proceduri pot dura chiar și până la o lună jumătate.

Pe lângă aspectul plăcut al genelor, acestea vor fi mult mai hidratate și vor avea un aspect mai sănătos. Totodată, vei petrece mai puțin timp dimineața pentru a le aranja și nu vei mai cheltui la fel de mulți bani pe produsele de înfrumusețare.

Genele tale vor fi mai puternice și vor avea un aspect natural, lcuru pe care orice femeie și-l dorește pentru starea sa de bine. Procedura de laminare durează în general mai puțin decât cea a aplicării de extensii fir cu fir. Te invităm să afli mai multe și despre modalitățile naturale care ajută la creșterea genelor și a sprâncenelor.

Dezavantajele și riscurile acestei proceduri cosmetice

Orice procedură cosmetică presupune într-o oarecare măsură anumite riscuri. Fiecare persoană reacționează în mod diferit, prin urmare laminarea genelor poate să nu fie o soluție pentru toată lumea.

Dacă tratamentul de laminare este efectuat de un specialist în domeniu, atunci rezultate ar trebui să fie unele favorabile. Dacă lucrurile stau diferit, atunci procedura poate să aducă mai multe probleme decât beneficii. În cazul în care nu apelezi la un specialist, riști ca genele să fie afectate de procedură în sine sau de produsele necorespunzătoare care au fost folosite.

Dacă ai o sensibilitate la anumite substanțe, atunci ar putea apărea iritații în zona ochilor. Mai mult, în cazul în care genele tale sunt deja curbate, șansele de a vedea schimbări după procedura de laminare sunt destul de mici.

Nu în ultimul rând trebuie menționat prețul. Această procedură poate avea prețuri destul de ridicate în funcție de locul unde este efectuată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×