Reclamă

Lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum

Aproape toată lumea a mâncat până acum o banană, a înmuiat un biscuite în lapte sau a încălzit mâncarea la cuptorul cu microunde. În mod surprinzător, nu toată lumea știe să facă asta într-un mod corect sau mai ușor. Există lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum, în timp ce o soluție mult mai la îndemână a fost chiar sub ochii tăi.

Publicat: 19 februarie 2021, 16:58
O mamă și fiica ei pregătesc paste împreună
Activitățile pe care le desfășurăm zi de zi sau foarte des se transformă în automatisme, ceea ce înseamnă că nu acordăm prea multă atenție atunci când le facem / Shutterstock

Activitățile pe care le desfășurăm zi de zi sau foarte des se transformă în automatisme, ceea ce înseamnă că nu acordăm prea multă atenție atunci când le facem. Mintea noastră a exclus toate celelalte posibilități și urmează un traseu prestabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși în anumite situații efectuarea mecanică a unei sarcini ne ajută să fim mai eficienți, unele obiceiuri pe care le-am deprins, uitându-ne la ceea ce fac oamenii din jurul nostru, nu sunt corecte sau mai ușoare.

Lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum

După cum se dovedește, am abordat greșit până acum anumite obiceiuri zilnice. Există modalități mult mai ușoare și mai convenabile de a le face.

Decojirea bananei

Majoritatea oamenilor încep decojirea banana din partea de sus, ceea ce este greșit. Cel mai bun mod de a curăța o banană este de la bază la vârf.

Reclamă

Folosirea găurii de pe mânerul oalei de gătit

Utilitatea găurii de pe mânerul oalei de gătit este de sprijinire a lingurii cu care mesteci mâncarea. Data viitoare când gătești, nu mai pune lingura cu urme de mâncare pe o farfurie sau pe un prosop. O poți sprijini în gaura de pe mâner.

Reclamă

Folosirea spatulei pentru spaghete

Alegerea cantității corecte de paste nu este întotdeauna ușoară. Uneori poate fi prea mult, iar uneori insuficient. Aparent, orificiul mic din mijlocul spatulei pentru spaghete măsoară porția perfectă pentru o persoană.

Curățarea blenderului

După ce ți-ai făcut deliciosul smoothie, trebuie să speli blenderul. În funcție de ingredientele pe care le-ai folosit, curățarea poate fi dificilă și, oricât ai încerca, mirosul ingredientelor poate rezista pentru mult timp. Există o modalitate foarte simplă de a îndepărta urmele de măncare și mirosul din blender. După ce ai preparat smoothie-ul, toarnă apă în el, adaugă un strop de lichid de spălat vase, pune capacul blenderului și pornește-l. Toate impuritățile vor fi eliminate sub presiunea apei. 

Folosirea cutiilor de mâncare chinezească

Recipientele chinezești pentru mâncare nu sunt cele mai convenabile deoarece sunt  adânci și înguste. Surprinzător, aceste recipiente au un secret care ușurează servirea mâncării. Ele pot fi transformate în farfurii dacă le desfaci, potrivit Bright Side.

Folosirea cuptorului cu microunde

Spațiul limitat din interiorul cuptorului cu microunde este întotdeauna incomod atunci când doriți să servești masa alături de cineva. Ar fi mai ușor și mai convenabil dacă ați putea pregăti ambele mese în același timp. Pentru a încălzi două farfurii simultan, pune prima farfurie pe platoul cu microunde, apoi așezează o cană de cafea cu capul în jos lângă ea. Așează a doua farfurie deasupra cănii.

Înmuierea biscuiților cu cremă în lapte

Introdu o furculiță în umplutura biscuitelui. În acest fel, poții înmuia întregul biscuit fără să te murdărești pe degete.

Prepararea sandwichurilor cu cașcaval în prăjitorul de pâine

Întoarcerea prăjitorului de pâine, în poziție culcată, pe masă. Apoi, introdu feliile de pâine cu cașcaval în interior. Nu pune prea multă brânză și scoate-le cu grijă când procesul s-a încheiat, pentru a nu murdări prăjitorul. 

Încălzirea mâncării în cuptorul cu microunde

Data viitoare când încălzești mâncarea în cuptorul cu microunde, fă o mică gaură în mijlocul ei. Acest lucru va permite cuptorului cu microunde să încălzească mâncarea uniform.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×