Reclamă

Lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum

Aproape toată lumea a mâncat până acum o banană, a înmuiat un biscuite în lapte sau a încălzit mâncarea la cuptorul cu microunde. În mod surprinzător, nu toată lumea știe să facă asta într-un mod corect sau mai ușor. Există lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum, în timp ce o soluție mult mai la îndemână a fost chiar sub ochii tăi.

Publicat: 19 februarie 2021, 16:58
O mamă și fiica ei pregătesc paste împreună
Activitățile pe care le desfășurăm zi de zi sau foarte des se transformă în automatisme, ceea ce înseamnă că nu acordăm prea multă atenție atunci când le facem / Shutterstock

Activitățile pe care le desfășurăm zi de zi sau foarte des se transformă în automatisme, ceea ce înseamnă că nu acordăm prea multă atenție atunci când le facem. Mintea noastră a exclus toate celelalte posibilități și urmează un traseu prestabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși în anumite situații efectuarea mecanică a unei sarcini ne ajută să fim mai eficienți, unele obiceiuri pe care le-am deprins, uitându-ne la ceea ce fac oamenii din jurul nostru, nu sunt corecte sau mai ușoare.

Lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum

După cum se dovedește, am abordat greșit până acum anumite obiceiuri zilnice. Există modalități mult mai ușoare și mai convenabile de a le face.

Decojirea bananei

Majoritatea oamenilor încep decojirea banana din partea de sus, ceea ce este greșit. Cel mai bun mod de a curăța o banană este de la bază la vârf.

Reclamă

Folosirea găurii de pe mânerul oalei de gătit

Utilitatea găurii de pe mânerul oalei de gătit este de sprijinire a lingurii cu care mesteci mâncarea. Data viitoare când gătești, nu mai pune lingura cu urme de mâncare pe o farfurie sau pe un prosop. O poți sprijini în gaura de pe mâner.

Reclamă

Folosirea spatulei pentru spaghete

Alegerea cantității corecte de paste nu este întotdeauna ușoară. Uneori poate fi prea mult, iar uneori insuficient. Aparent, orificiul mic din mijlocul spatulei pentru spaghete măsoară porția perfectă pentru o persoană.

Curățarea blenderului

După ce ți-ai făcut deliciosul smoothie, trebuie să speli blenderul. În funcție de ingredientele pe care le-ai folosit, curățarea poate fi dificilă și, oricât ai încerca, mirosul ingredientelor poate rezista pentru mult timp. Există o modalitate foarte simplă de a îndepărta urmele de măncare și mirosul din blender. După ce ai preparat smoothie-ul, toarnă apă în el, adaugă un strop de lichid de spălat vase, pune capacul blenderului și pornește-l. Toate impuritățile vor fi eliminate sub presiunea apei. 

Folosirea cutiilor de mâncare chinezească

Recipientele chinezești pentru mâncare nu sunt cele mai convenabile deoarece sunt  adânci și înguste. Surprinzător, aceste recipiente au un secret care ușurează servirea mâncării. Ele pot fi transformate în farfurii dacă le desfaci, potrivit Bright Side.

Folosirea cuptorului cu microunde

Spațiul limitat din interiorul cuptorului cu microunde este întotdeauna incomod atunci când doriți să servești masa alături de cineva. Ar fi mai ușor și mai convenabil dacă ați putea pregăti ambele mese în același timp. Pentru a încălzi două farfurii simultan, pune prima farfurie pe platoul cu microunde, apoi așezează o cană de cafea cu capul în jos lângă ea. Așează a doua farfurie deasupra cănii.

Înmuierea biscuiților cu cremă în lapte

Introdu o furculiță în umplutura biscuitelui. În acest fel, poții înmuia întregul biscuit fără să te murdărești pe degete.

Prepararea sandwichurilor cu cașcaval în prăjitorul de pâine

Întoarcerea prăjitorului de pâine, în poziție culcată, pe masă. Apoi, introdu feliile de pâine cu cașcaval în interior. Nu pune prea multă brânză și scoate-le cu grijă când procesul s-a încheiat, pentru a nu murdări prăjitorul. 

Încălzirea mâncării în cuptorul cu microunde

Data viitoare când încălzești mâncarea în cuptorul cu microunde, fă o mică gaură în mijlocul ei. Acest lucru va permite cuptorului cu microunde să încălzească mâncarea uniform.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×