Propunerile noastre te vor ajuta să construiești un meniu vegetarian în jurul celor mai populare feluri de mâncare pascale.
Meniu vegetarian pentru un Paște fără stres
Dacă nu mănânci carne, nu înseamnă că nu te poți bucura de Paște în mod tradițional. Ba dimpotrivă, familia și prietenii îți vor mulțumi că i-ai introdus în lumea vegetariană. În vreme ce tu vei scăpa de toate comentariile de care ai parte în mod obișnuit.
Aperitiv
Modul în care dai startul acestei mese îți demonstrează cum va decurge întreaga experiență. Tuturor le plac brânzeturile, folosește-te de această slăbiciune pentru a crea un platou de brânzeturi alese. Poți alege: Camembert, Brie, Emmentaler, sau brânză cu mucegai. Adaugă lângă acestea smochine, nuci, caise uscate, bucățele de mere și pere, sau chiar și struguri, ori gem de caise. Dacă vrei să pui pe masă și un fel de mâncare tradițional de Paște, poți încerca să pregătești o rețetă de drob de ciuperci. Este simplu, rapid și va da o notă pascală meniului tău vegetarian.
Supă
Unele dintre cele mai renumite supe din lume nu conțin carne, iar supa bază din carne poate fi înlocuită cu succes cu o supă bază din legume. Posibilitățile devin astfel nelimitate. Noi îți recomandăm să încerci o delicată supă franțuzească de ceapă caramelizată.