Combinația de carne și ciuperci se știe că este una delicioasă, însă sosul de vin îi desăvârșește gustul. În plus, aspectul rulourilor secționate frumos, cucerește și privirile celor care își vor răsfăța papilele gustative cu acestea.
Prepară-le și tu și îi vei impresiona pe cei dragi cu o combinație delicioasă de ingrediente. Îți oferim în acest scop lista de ingrediente și modul de preparare pas cu pas al rețetei.
Rulouri din carne de porc cu ciuperci – Ingrediente
Împarte lista de ingrediente în două părți pentru că ai două elemente de preparat: rulourile cu ciuperci și sosul de vin.
Pentru rulouri:
- 600 gr de cotlet de porc
- 500 gr de ciuperci champignon mai micuțe
- 1 ceapă
- 3-4 căței de usturoi
- 3-4 linguri cu ulei de măsline
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 1lingură de pesmet
- sare și piper după gust.
Pentru sosul de vin:
- 150 ml vin alb sec
- 200 ml apă sau supă de legume
- 1 linguriță de amidon alimentar
- sare și piper
- câteva frunze de pătrunjel tocat pentru decor.