Reclamă

Rutina de dimineață care te ajută să slăbești mai repede. Sfaturile aprobate de specialiști

Obiceiurile și stilul tău de viață au un impact important asupra sănătății tale. Specialiștii spun care este rutina de dimineață care te ajută să slăbești mai repede, indiferent de obiectivele pe care le ai. Pentru mai mult succes în plan nutrițional, este recomandat să faci anumite schimbări referitoare la alimentele consumate.

Publicat: 15 februarie 2023, 6:02

Continuă să citești acest material pentru a afla care sunt cele mai eficiente obiceiuri de care să ții cont dacă vrei să slăbești. În funcție de cum arată dimineața ta, restul zilei va fi influențată de aceasta. Așadar, dacă te trezești mai devreme, vei avea mai mult timp pentru a-ți prepara un mic dejun sănătos și echilibrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rutina de dimineață care te ajută să slăbești mai repede

Mentalitatea pe care o ai în raport cu procesul de slăbire reprezintă cel mai important punct de plecare. Dacă ești sigură pe tine și ești motivată să faci schimbări în viața ta, vei avea cele mai bune rezultate. De asemenea, o rutină echilibrată îți va furniza nivelul de energie de care ai nevoie pentru întreaga zi.

O minte antrenată spre atingerea celor mai înalte obiective se construiește în timp. Ai nevoie de răbdare, de calm și de multă încredere de sine. De asemenea este necesar să-ți creezi o rutină care să te împingă spre a-ți atinge obiectivele.

Antrenează mintea și corpul

În loc să pierzi timpul pe telefon sau pe canapea, petrece între cinci și zece minute făcând un antrenament bazat pe întinderi. Yoga sau pilates pot fi de mare ajutor pentru o minte și un trup antrenat. Aceste antrenamente vor fi de mare ajutor pentru a te pregăti pentru restul zilei.

Reclamă

De asemenea, vei experimenta o senzație de relaxare. Atunci când corpul tău este stresat, vei slăbi mai greu. Cauza principală este eliberarea de cortizol, un hormon al stresului, care te împiedică să slăbești. O minte limpede te va ajuta să te energizezi, scrie Eat This.

Bea limonadă sau o ceașcă de ceai

Rutina de dimineață care te ajută să slăbești mai repede poate începe cu hidratarea. Un pahar de limonadă te va revigora și îți va ajuta sistemul digestiv să funcționeze optim. Dacă nu vrei să încerci o limonadă, poți compensa cu un ceai cald de ghimbir – face minuni, spun nutriționiștii.

Reclamă

Ia un mic dejun consistent

Micul dejun este o masă incredibil de importantă, care te alimentează pentru întreaga zi, așa că nu sări peste el. Aceasta nu trebuie să fie o masă mare.

Poate fi un smoothie cu proteine sau un bol mic de fulgi de ovăz cu fructe de pădure și nuci. Terciul de ovăz reprezintă un fel de mâncare extrem de nutritiv și te va menține sătulă până la orele prânzului. Află mai multe despre beneficiile consumului fulgilor de ovăz.

Planifică-ți mesele pentru ziua în curs

Rutina de dimineață poate începe cu planificarea meselor din ziua respectivă pentru a te asigura că știi ce poți consuma. Având un plan, este mai puțin probabil să faci alegeri proaste pe baza foamei sau din cauza impulsurilor. În plus, atunci când te organizezi, mult mai probabil să alegi mese mai puțin calorice și mai bogate în nutrienți, scrie WebMD.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×