Reclamă

Sandviș cu ton, ușor de preparat pentru oricare masă a zilei

Ritmul alert al vieții de zi cu zi și dorința din ce în ce mai mare de a avea o dietă cât mai echilibrată sunt două aspecte care pun din ce în ce mai multă presiune pe oameni. Și pentru că nu vrem să te simți constrânsă chiar și atunci când trebuie să mănânci, venim în ajutorul tău cu o rețetă de sandviș cu ton.

Publicat: 21 iunie 2022, 18:19

Acesta este un preparat care poate fi ușor de pregătit, mai ales dacă ai o zi plină și nu vrei să mănânci orice îți iese în cale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poate să fie mai simplu decât să ai la îndemână o conservă de ton Rio Mare, chifle pufoase și un sos delicios. Sănătate la farfurie și deliciu garantat, care cu siguranță se va cere repetat.

Urmărește mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara la tine acasă un sandviș cu ton Rio Mare, cu un gust aparte.

Sandviș cu ton – Ingrediente

Timp de preparare al rețetei este de 5 minute, deci nu există scuze să nu o pui în practică.

  • o conservă de ton Insalatissime RIO Mare cu ton si porumb
  • 2 chifle de dimensiuni medii;
  • câteva frunze de salată verde;
  • un pic de ulei de măsline;
  • un sos la alegere sau o maioneză făcută în casă.
Reclamă

Sandviș cu ton – Mod de preparare

Toarnă conținutul salatei de ton Rio Mare într-un bol, adaugă maioneza sau sosul pe care l-ai ales și amestecă bine.

Taie chiflele în jumătate, încălzește o tigaie antiaderentaă, toarnă puțin ulei și lasă chiflele să se rumenească ușor.

Reclamă

Când pâinea este gata, adaugă câteva frunze de salată. Pune deasupra amestecul preparat în părți egale, închide sandvișul și savurează pe loc sau la birou.

În cazul în care vrei și alternativă, iată și o altă rețetă de sandviș hawaian cu șuncă și mozzarella.

Beneficiile Salatei de ton Rio Mare cu porumb dulce

Salata de ton Rio Mare cu porumb dulce conține ton, porumb dulce, morcov , mazăre, măsline negre, ingrediente și combinații de arome care te duc cu gândul la frumoasa Italia, țara de origine a produselor Rio Mare.

Această salată gata preparată este ideală pentru cei care îndrăgesc gusturile delicate. Aroma intensă de ton se îmbină perfect cu dulceața porumbului, a morcovilor și a mazării. Încearc-o în combinatii diferite.

Oricând poți folosi o combinație de anghinare, fenicul feliat subțire și portocale, sau orice alte produse care să-ți satisfacă poftele.

Tonul Rio Mare conține o cantitate însemnată de proteine. 100 de grame de ton asigură o zecime din necesarul zilnic de proteine al unui adult sănătos.

Această salată gata preparată este ideală pentru cei care îndrăgesc gusturile delicate / Riomare.ro

Tonul e soluția perfectă pentru o dietă ușoară și echilibrată. Tonul din conservele Rio Mare nu conține țesut conjunctiv, lucru care îl face mai ușor de digerat și poate fi consumat atât de adulți, dar și de copii. Conținutul de arginină din compoziția tonului ajută la buna funcționare a sistemului vascular.

Tonul are un conținut ridicat de fosfor, un nutrient esențial care ajută la păstrarea oaselor puternice și la sănătatea danturii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×