Reclamă

Scapă de kilogramele în plus într-un mod eficient și sănătos. Sfaturile specialiștilor

Scapă de kilogramele în plus într-un mod eficient și bucură-te de rezultatele obținute înainte de începerea verii. Un astfel de proces necesită timp și răbdare, iar mai întâi de toate trebuie să realizezi că înfometarea nu este o soluție. Există alte metode ușoare care te pot ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață și să pierzi kilograme într-un mod sănătos.

Publicat: 15 iulie 2021, 8:39

Kilogramele în plus pot fi rezultatul mai multor factori precum alimentația incorectă, stresul, lipsa de somn sau lipsa de activitate fizică. Dacă ai putea fi sinceră cu tine pentru un moment, tu câte diete ai început până acum?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără exerciții fizice care să te ajute la arderea grăsimilor și creșterea masei musculare, o dietă nu va avea rezultate de lungă durată. Uite câteva lucruri pe care le poți face atunci când timpul nu îți permite să ajungi la sală. 

Scapă de kilogramele în plus într-un mod sănătos

Problema obezității devine din ce în ce mai apăsătoare în zilele noastre, fiind considerată deja o boală cronică. Conform unor rapoarte din 2016 publicate de WHO, peste 15% din populația femeilor de pe planetă suferă de obezitate. Creșterea necontrolată în greutate este cauzată de cele mai multe ori de un dezechilibru intern. Dezechilibrul se realizează între numărul de calorii pe care le asimilezi și numărul de calorii pe care le consumi. Schimbarea începe cu tine. Promovarea unui stil de viață sănătos îi va ajuta pe cei din jurul tău să-și regăsească echilibrul.

Consumă cât mai multe fructe și legume

Pentru a scăpa de kilogramele în plus într-un mod sănătos nu ai nevoie de o dietă magică. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și o alimentație corectă. Ia-ți vitaminele și nutrienții din alimente cât mai puțin procesate și încearcă să înlocuiești pofta pentru dulciuri cu fructe și smoothie-uri delicioase. Primăvara are avantajele ei când vine vorba de fructe și legume.

Reclamă

Este sezonul cu cea mai mare varietate, un moment perfect pentru tine să introduci la fiecare masă cât mai multe legume proaspete. Dacă timpul îți permite, te poți relaxa experimentând în bucătărie rețete rapide de prăjituri și alte preparate sănătoase cu doar câteva ingrediente.

Fă-ți timp să meditezi

Pe lângă pierderea în greutate, introducerea meditației în viața ta de zi cu zi va avea beneficii de care te vei bucura pe termen lung. Când vine vorba de pierderea kilogramelor în plus, rezultatele nu apar peste noapte. Cu timpul, acest lucru îți poate provoca frustrări și nemulțumiri. Prietenul cel mai bun al unei femei atunci când dietele și exercițiile nu dau roade este frigiderul. Să-ți cumperi o prăjitură la sfârșitul unei zile lungi poate să fie o soluție de moment pentru tine. Totuși, dacă obiceiul tău se transformă în mâncat compulsiv, pe termen lung îți va fi din ce în ce mai greu să scapi de kilogramele nedorite. Aici intervine meditația care te poate ajuta să-ți redirecționezi atenția pe lucrurile importante pentru tine.

Reclamă

Practicarea regulată a meditației te poate scăpa atât de obiceiurile mâncatului emoțional cât și de alți factori care ți-ar putea provoca creșterea în greutate.

Prin meditație vei învăța să-ți gestionezi cu ușurință situațiile stresante din viața de zi cu zi, iar cu timpul vei remarca cât de ușor ți-a fost să scapi de kilogramelor în plus. 

Conecteaza-te la lumea reală

Încearcă pe cât posibil să limitezi timpul petrecut în fața ecranelor. O viață sedentară nu te va ajuta să pierzi kilogramele nedorite. Înlocuiește sesiunile de shopping online cu ieșiri relaxante prin parc alături de persoanele dragi. După o plimbare în natură te vei simți mult mai bine, lucru care se va reflecta în timp asupra fizicului tău.

Dacă încă te gândești la rochia aceea superbă de pe site, poate ar fi momentul să te duci până la magazin să o probezi. S-ar putea să te surprindă și să ai nevoie de o mărime mai mică decât te-ai fi așteptat. 

Îmbrățișează procesul și scapă de kilogramele în plus

Indiferent dacă alegi să introduci alimentele sănătoase în viața ta, exercițiile fizice sau meditația, cel mai important este să rămâi perseverentă. Lucrurile cele mai frumoase necesită timp, iar o viață plină de obiceiuri sănătoase nu se construiește peste noapte. Pentru a scăpa de kilogramele în plus ai nevoie să fii pozitivă. Învață să te bucuri de noua călătorie pe care ai ales să o urmezi. La final ei vei avea parte de mult mai multă energie, forță și vitalitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×