Aceste dips-uri bogate în proteine, având ca bază brânză de vaci, sunt delicioase, ușor de făcut și ușor de integrat în orice dietă. Sunt gata oricând să-ți satisfacă papilele gustative.
Cum să ai parte de o gustare bogată în proteine
Crearea unui preparat bogat în proteine nu e un proces foarte complicat. Cheia este să ai o bază bogată în proteine, cum ar fi brânza de vaci, și să o combini cu ingrediente care oferă un plus de aromă și nutrienți suplimentari.
2 căni de brânză de vaci este baza perfectă pentrun preparat proteic. Cel mai bine e să folosești brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi dacă ai început o dietă cu scopul de a scăpa de câteva kilograme în plus. Brânza de vaci este o sursă excelentă de proteine și are un conținut relativ scăzut de carbohidrați.
Mărarul, busuiocul sau coriandrul, condimente precum boiaua de ardei și chimenul pot adăuga o explozie de aromă fără a adăuga calorii suplimentare. Sucul de la o lămâie sau o linguriță de coajă de lămâie poate, de asemenea, să adauge aromă în sosul tău de brânză.
Ingrediente precum nucile, avocado, uleiul de măsline și untul de nuci pot adăuga aromă și o sursă de grăsimi sănătoase. Acestea ajută la sațietate și la absorbția nutrienților.
Puteți adăuga, de asemenea, ardei gras, castraveți sau spanac pentru textură și aromă aparte. Ai mai jos o idee de sos cu brânză, numai bun de integrat în dieta ta zilnică.
Sos cu brânză de vaci, miere și migdale
Combină 2 căni de brânză de vaci fără grăsime, ½ cană de migdale mărunțite, nesărate, 2 lingurițe de extract de vanilie și 2 linguri de miere într-un robot de bucătărie. Ține butonul apăsat până când se omogenizează. Sosul îl poți servi pe felii de mere.