Nu este o tartă clasică, ci una mai deosebită, cu aluat pufos și aromat. Crema de brânză din interior este completată armonios de o explozie de arome și culori de la fructele adăugate. Poți folosi fructele preferate, fructe de sezon sau chiar fructe din compot.
Deserturile cu fructe sunt de nerefuzat, indiferent de anotimpul în care le prepari. Fructele aduc o notă de culoare, dar și un plus de aromă și savoare. Iar aspectul desertului va fi unul spectaculos și apetisant.
Descoperă aici și o rețetă de tartă cu fructe din două ingrediente, iar mai jos, urmărește rețeta delicioasei tarte, cu listă de ingrediente și pași necesari pentru a o prepara și tu.
Tartă cu brânză și fructe de pădure – Ingrediente
Nu ai nevoie de ingrediente complexe pentru prepararea acestei tarte. Împarte-le de la început în funcție de elementele ce compun desertul, pentru a-ți ușura munca.
Pentru aluat:
- 3 gălbenușuri
- 50 gr de zahăr pudră
- 50 gr de unt
- 50 gr de smântână acră
- coaja de la o lămâie
- 400 gr de făină
- 1 praf de sare
- 5 gr de praf de copt.
Pentru crema de brânză:
- 300 gr de cremă de brânză
- 3 albușuri
- 30 gr de griș cu granulație fină
- 100 gr de zahăr pudră cu aromă de vanilie
- 1 praf de sare.