Atunci când îți dorești să pierzi în greutate trebuie să ai un plan bine pus la punct. Pe lângă activitățile fizice, care trebuie să devină o obișnuință, trebuie să ai un stil de viață sănătos. Silueta se construiește, de cele mai multe ori, pornind din bucătărie. Astfel, specialiștii în nutriție spun că este foarte important să ai un plan alimentar structurat și adaptat nevoilor organismului tău.
Trucuri pentru arderea rapidă a grăsimilor
Dacă și tu te numeri printre persoanele care au început de-a lungul timpului o dietă și au abandonat-o, atunci acest articol este perfect pentru tine. Specialiștii îți vin în ajutor și îți oferă câteva sfaturi utile pentru a avea silueta la care visezi. Cu ajutorul unor trucuri simple poți începe să vezi rezultate mult mai repede decât ai sperat.
În felul acesta vei rămâne motivată și nu vei renunța cu ușurință la obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Uite cum poți să-ți modelezi silueta începând cu schimbările mici din bucătărie. Pe termen lung aceste mici trucuri vor deveni obiceiuri sănătoase, iar slăbitul nu va mai părea o muncă imposibilă și fără rezultate.
Consumă mai multe legume verzi
Un prim sfat al nutriționiștilor este acela de a consuma mai multe legume verzi. Legumele sunt bogate în fibre, care îți oferă rapid senzația de sațietate. Totodată, acestea sunt versatile și pot fi incluse într-o mulțime de preparate gustoase. Dacă sezonul îți permite, atunci nu ezita să mergi în piață și să-ți cumperi legumele preferate. Studiile au demonstrat că salata, spanacul, broccoli și kale se numără printre principalii inamici ai grasimii abdominale. Se pare că aceste legume ajută la arderea rapidă a grăsimii viscerale.
Grăsimea viscerală este extrem de periculoasă pentru organism, fiind și cauza care stă la baza apariția multor boli cronice, printre care și bolile de inimă. Uite aici câteva sfaturi utile cu ajutorul cărora poți scăpa de grăsimea abdominală.
Un studiu, publicat în Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, a demonstrat că legumele verzi ajută la arderea grăsimilor care se depun în zona abdominală, dar și a grăsimii care acoperă și îngreunează funcționarea ficatului.
În plus, aceste legume sunt sărace în calorii și bogate în nutrienți hrănitori.