Reclamă

Zodii care transmit energie negativă. Nativii de care e recomandat să te ferești

Există unele zodii care transmit energie negativă. Astrologii recomandă să te ferești de acești nativi dacă îți dorești să ai parte de zile liniștite. Conform astrologiei, există atât semne zodiacale negative, cât și pozitive.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 mai 2024, 6:00 / Actualizat: 7 mai 2024, 9:16

Astrologii spun că semnele de apă și pământ sunt de obicei negative. Aceste semne sunt introvertite și rareori vorbesc despre sentimentele lor. Însă nu este un lucru rău pentru ele. Aceste semne se protejează și aleg să trăiască în lumea lor proprie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care transmit energie negativă

Semnele negative pot avea o influență directă asupra ta. Poate că este bine să te ferești dacă ești o persoană ușor de influențat. Unii nativi nu pot face față sentimentelor care vin din partea acestor zodii. Descoperă și tu ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Taur

Când Taurul intră într-un ciclu energetic negativ, el are tendința de a spune că este realist și că vede lucrurile așa cum sunt. Taurii nu par să înțeleagă energia negativă pe care o perpetuează și continuă să meargă și să o hrănească.

Cu alte cuvinte, Taurii devin cincini în timp și se pot confrunta cu relații toxice de-a lungul vieții. Acest nativ de pământ are multe de învățat despre cum să se raporteze la viață și la relațiile pe care le are cu ceilalți.

Reclamă

Rac

Energia negativă a Racului este dirijată de ei înșiși și au tendința de a crede că nu merită să se întâmple lucruri bune. Se întreabă dacă vor fi vreodată fericiți sau dacă vor avea succes.

Când Racii eliberează energie negativă, ei pot pune la îndoială acțiunile pe care le-au întreprins și responsabilitatea lor pentru o relație care s-a deteriorat.

Reclamă

Fecioară

Fecioarele tind să fie autocritice, dar atunci când se află într-un ciclu energetic negativ, ochiul lor critic se poate concentra asupra altor persoane, precum și asupra lor.

Fecioarele pot fi foarte critice și pot pune presiune asupra celor din jurul lor.

Dacă pot recunoaște ceea ce fac, vor putea înceta să se implice în gânduri negative inutile, dacă nu, ei pot continua să trăiască în această stare plină de negativism.

Scorpion

Scorpionii simt lucrurile foarte intens și sunt momente în care au dificultăți în a-și controla sentimentele. E ca și cum emoțiile lor sunt chiar la suprafață și orice lucru mic poate declara o explozie. Energia lor negativă este clară prin schimbările bruște de dispoziție și incapacitatea lor de a rămâne calmi atunci când totul merge prost.

Capricorn

Când Capricornul emite energie negativă, acesta are tendința de a găsi interacțiunea cu oamenii foarte obositoare și dificilă. Acest lucru se datorează faptului că nativul Capricorn este atât de învăluit în propria dramă încet nu are energie pentru a fi acolo pentru altcineva, spun astrologii de la YourTango.com.

Pești

Când Peștii sunt surprinși într-un ciclu energetic negativ, aceștia tind să vrea să fie singuri și să limiteze interacțiunile pe care le au cu cei dragi. A fi de unul singur nu este neapărat un lucru rău, dar atunci când durează o perioadă lungă de timp nu este sănătos pentru acest nativ din zodiac, scrie Astrotalk.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×