Reclamă

Ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate. Secretele pentru a avea o siluetă de invidiat

Nutriționiștii vin cu noi sfaturi și te învață ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate. Cu ajutorul unor trucuri simple vei remarca faptul că silueta începe să se transforme. Apa este considerată a fi cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate și are nenumărate beneficii asupra organismului.

Publicat: 9 august 2022, 6:42
O carafă cu apă și castravete pentru a reprezenta ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate
Nutriționiștii vin cu noi sfaturi și te învață ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate. Cu ajutorul unor trucuri simple vei remarca faptul că silueta începe să se transforme / Shutterstock

Organismul uman poate conține un procent de aproximativ 60 % apă. Pe măsură ce înaintăm în vârstă corpul se deshidratează și pierde mai ușor lichidele, așa că are nevoie în permanență să fie ajutat. Necesarul de apă consumat zilnic variază în funcție de mai mulți factori. Cu toate acestea este recomandat un minimum de doi litri pe zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate

Se spune că apa este esența vieții. În mod cert specialiștii ne amintesc deseori că este important să o consumăm. Pe lângă beneficiile concrete precum menținerea hidratării, apa mai are și alte roluri pentru organism. Aceasta ajută la eliminarea toxinelor, ajută la îmbunătățirea procesului digestiv, oferă un boost metabolismului și multe alte beneficii.

Află mai multe despre câtă apă este recomandat să bei zilnic, deaorece și acest aspect este foarte important când vine vorba de o hidratare corectă. În ciuda beneficiilor evidente, pentru mulți oameni este foarte dificil să ducă la bun sfârșit această cerință.

Există persoane cărora nu le place să bea apă, iar pentru acest lucru nutriționiștii au venit cu o soluție. Pentru a pierde în greutate este recomandat să bei apă. Aceasta te ajută să te simți plină și reduce apetitul. Lămâia este recomandată pentru a fi adăugată în apă.

Aceasta este bogată în antioxidanți și vitamina C. Studii recente au descoperit faptul că femeile care au un deficit de vitamina C iau mai repede kilograme în plus. Astfel este bine să-ți asiguri necesarul zilnic de nutrienți.

Reclamă

Apă cu mentă

Menta are o aromă delicioasă și este deseori folosită în prepararea limonadelor răcoritoare. Menta are proprietăți anti-inflamatorii și ajută la îmbunătățirea digestiei. Studiile au arătat că apa cu mentă poate avea un impact pozitiv și asupra siluetei.

Se pare că aceasta ajută în timp la pierderea în greutate datorită efectelor antioxidante. Menta poate fi pusă în apă alături de câteva felii de lămâie. În felul acesta apa ta va fi mult mai delicioasă, iar ție îți va fi mult mai ușor să consumi necesarul zilnic.

Reclamă

Apă cu castravete

Dacă te întrebi ce poți pune în apă pentru a pierde în greutate, află că aceasta este recomandată să fie consumată alături de câteva felii de castravete. Apa cu castravete este extrem de răcoritoare și are un efect antioxidant. Ajută la reducerea stresului oxidativ și la combaterea radicalilor liberi.

În plus, cele mai recente studii arată că apa cu castravete stimulează organismul și ajută la pierderea în greutate. Castravetele contine o cantitate mare de apă și este ideal drept gustare. În plus oferă un boost rapid de energie, fiind o legumă densă care oferă rapid senzația de sațietate.

Apă cu mure și mere

Merele și murele sunt fructe ideale din acest sezon care pot fi puse în apă. Merele sunt bogate în fibre și au un număr mic de calorii. În plus, studiile au arătat că merele ajută la pierderea în greutate. Se pare că merele și murele ar ajuta în procesul de slăbire.

O cană de mure conține peste 3 grame de fibre. Acesta reprezintă 14 % din necesarul zilnic de fibre recomandat. Pe lângă faptul că te vei bucura de hidratare, vei putea să vezi cum pierzi în greutate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×