Reclamă

Cum poți scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt. Care sunt recomandările specialiștilor

Grăsimea abdominală sau grăsimea viscerală se acumulează în zona abdomenului și poate deveni extrem de periculoasă pentru sănătatea unei persoane. Spre deosebire de grăsimea subcutanată, cea viscerală acoperă organele din zona abdomenului și duce în timp la probleme grave de sănătate. Descoperă mai multe despre cum poți scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt.

Publicat: 10 martie 2022, 7:00

Studiile au demonstrat faptul că grăsimea abdominală duce în timp la creșterea riscului de apariție a bolilor de inimă sau a diabetului de tip 2. Grăsimea viscerală poate avea la bază cauze genetice, dar nu numai. Ea se poate acumula din cauza unui stil de viață nesănătos, a stresului sau a alimentației dezorganizate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt

Grăsimea abdominală poate fi extrem de supărătoare, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere medical. Aceasta poate duce la apariția mai multor probleme de sănătate. De-a lungul timpului specialiștii au încercat să vină cu soluții pentru a ajuta persoanele din lumea întreagă să reducă grăsimea pe care au acumulat-o în zona abdominală.

Exerciții fizice intense

Multe persoane se întreabă cum pot scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt. Cu toate acestea, puțini sunt cei care aleg să facă ceva în această privință. Când vine vorba de reducerea grăsimii din zona abdominală, lucrurile nu sunt deloc simple. Dr. Kim Harris spune că poți reduce grăsimea abdominală chiar și într-o săptămână, dacă muncești suficient la fizicul tău.

Pentru a scăpa de grăsimea viscerală, acesta recomandă antrenamentele intense combinate cu o dietă echilibrată. Acesta recomandă exerciții de aerobic, alergatul, mersul pe bicicletă, înotul, chiar și săriturile cu coarda pot ajuta într-o anumită măsură. Pentru reducerea grăsimii abdominale se recomandă exerciții de HIIT, adică antrenamentele cu intensitate crescută a exercițiilor repetate într-o perioadă rapidă de timp.

Reclamă

O dietă echilibrată

Dieta este extrem de importantă atunci când te numeri pe lista persoanelor care vor să afle cum poți scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt. Reducerea grăsimii viscerale este direct influențată de dieta și stilul de viață adoptat. Astfel, Dr. Harris oferă mai multe amănunte despre impactul dietei asupra siluetei tale.

Dr. Harris spune că dieta ta ar trebui să includă băuturi precum ceaiul verde, dar și șase mese care conțin puțin carbohidrați. Mai mult, Dr. Harris sugerează scăderea consumului de sare și zahăr din alimentație. Sarea poate duce la retenția de apă. Un program riguros de exerciții alături de o dietă echilibrată poate duce la arderea grăsimii din zona abdominală mai rapid. Combinația dintre dietă și stil de viață sănătos te poate ajuta să scapi de grăsimea nedorită într-o săptămână, spun specialiștii penru Eat This, Not That!

Reclamă

Consumul de proteine

Dr. Gree, un alt specialist care a abordat de-a lungul timpului subiectele legate de reducerea grăsimii din zona abdominală, a vorbit despre importanța consumului de proteine. Proteinele te pot ajuta să pierzi în greutate și să-ți crești masa musculară.

Totodată oferă senzația de sațietate și te pot opri din a consuma alimente care conțin ingrediente nesănătoase. Dr. Green îi sfătuiește pe pacienții săi să consume cel puțin 50 de g de proteine în fiecare zi. Există nenumărate surse de proteine atât vegetale cât și animale. Cu toate acestea, aportul de proteine trebuie stabilit alături de nutriționist în funcție de organismul și necesitățile fiecărei persoane.

Limitarea carbohidraților din dietă

Lindsey DeSeto, nutriționistă, vine în ajutorul persoanelor care vor să afle cum poți scăpa de grăsimea abdominală într-un timp scurt. Aceasta sugerează reducerea grăsimilor din diete, dar și a carbohidraților rafinați. Lindsey este de părere că oamenii care consumă mai puțin carbohidrați reușesc să reducă mai rapid grăsimea viscerală.

Aceasta sugerează consumul a mai puțin de 100 -150 g de carbohidrați zilnic. Totuși, acest raport trebuie stabilit alături de medicul specialist în funcție de nevoia fiecărui organism. Carbohidrații rafinați pot fi extrem de periculoși pentru organismul uman, cu toate acestea există multe surse naturale care îți pot oferi aportul necesar într-un mod sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×