Reclamă

Cum să-ți alegi o dietă, în funcție de stilul tău de viață

Care este cel mai bun regim alimentar? Nu există un singur plan de dietă care să funcționeze pentru toată lumea. Cea mai bună dietă pentru tine este cea pe care o ții pe termen lung. Este planul de alimentație sănătoasă care se potrivește stilului tău de viață și este ușor de urmat pentru tine.

Publicat: 30 octombrie 2021, 6:42

Ca să afli care este alimentația potrivită pentru stilul tău de viață, începe prin a răspunde acestor 6 întrebări. Răspunsurile vor dezvălui planul de dietă care va funcționa pentru tine pe termen lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să-ți alegi o dietă

Am nevoie de o dietă? Primul pas este să-ți dai seama dacă ai nevoie să urmezi o dietă și ce te determină să faci acest lucru. Care sunt motivele și scopurile tale? Dacă, de exemplu, ai născut recent și ești îngrijorată de menținerea greutății, amintește-ți că organismul are nevoie de calorii pentru a se vindeca și pentru a produce lapte matern. Pierderea în greutate nu trebuie să fie punctul de plecare pentru a face schimbări sănătoase în obiceiurile alimentare.

Care este bugetul?

Înainte de a cumpăra un plan alimentar, cel mai bun pentru tine, vezi dacă ai bani de investit și cât ești dispusă să cheltuiești. Apoi, pe baza acestor informații, evaluează planurile de dietă care ți se par cel mai interesante și decide dacă se potrivesc bugetului tău.

Asigură-te că evaluezi toate costurile care ar putea fi implicate. Costul alimentelor, al serviciilor de asistență, al materialelor de referință și al cursurilor de exerciții. De asemenea, ia în considerare de cât timp ai nevoie pentru a pierde greutatea dorită.

Reclamă

Am sau nu probleme de sănătate?

Medicul care îți cunoaște istoricul medicul este singurul în măsură să determine cu ce probleme de sănătate te confrunți și ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi cea mai bună dietă. Persoanele cu diabet, de exemplu, au nevoi nutriționale specifice care pot limita tipurile de diete pe care le pot alege.

Programul meu permite pregătirea alimentelor?

Reclamă

Unul dintre motivele pentru care multe diete eșuează este că programele încărcate împiedică bunele obiceiuri alimentare. E greu să treci pe lângă un fast-food după ce ai lucrat mai multe ore pe zi și nu ai mâncat mai nimic. Dar dacă știi că o masă sănătoasă așteaptă acasă, a face o alegere bună ar putea fi mai ușor. Fii realistă când estimezi timpul alocat cumpărăturilor și pregătirii meselor. Examinează oferetele de livrare pentru a afla dacă unul se potrivește bugetului și stilului tău de viață.

Am suport din partea celor din jur?

O parte importantă a oricărui program de slăbit de succes este sprijinul celor din jur. Un partener de cuplu care te susține îți va oferi suficient sprijin emoțional pentru a urma un plan alimentar.

În loc să cumperi din magazine mâncare procesată care se prepară rapid, comandă din aplicația eatZZ și mâncarea vine la tine acasă. Este din sursă sigură, poți contoriza mărimea porției și numărul de calorii, iar dieta ta nu va avea de suferit.

Toate restaurantele din aplicația eatZZ sunt #unulpentrualtul, dar cea mai mare preocupare a lor este față de clienții care le trec pragul zi de zi sau le comandă mâncarea. Niciodată nu a fost atât de simplu şi rapid să îţi comanzi mâncarea preferată. Pe www.eatzz.ro găsești tot ceea ce poftești: de la mâncare tradiţională românească până la mâncare chinezească.

Descarcă aplicația și poți comanda oricând, de oriunde. Restaurantele din aplicația eatZZ au meniuri ușor de accesat, numai bune de vizionat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×