Reclamă

Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele și schimbările în stilul de viață obligă mai mulți oameni să depună eforturi și să fie mai restrictivi cu alegerile lor culinare. Dieta cu mere este însă o modalitate ușoară prin care poți pierde în greutate, spun specialiștii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iulie 2024, 7:49

A face schimbări bruște în rutinele tale de alimentație și de viață poate părea destul de dificil. Prin urmare, dieta cu mere este mai mult o cură de detoxifiere care te ajută să pierzi 7 kilograme într-o săptămână. Dezvoltată de dieteticienii German Motors, acest plan permite o pierdere sănătoasă în greutate. Planul se bazează pe ideea de a curăța organismul și a elimina toate toxinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Acest plan alimentar distruge mitul conform căruia oamenii ar trebui să slăbească doar 1 kg într-o săptămână. Înainte de a începe această dietă, trebuie să urmezi un set de principii simple care te pot ajuta să slăbești mai ușor.

Înainte de a ține dietă, trebuie să începi să reduci cantitatea de zahăr și ulei din alimente. De asemenea, ține cont de faptul că ai nevoie cu siguranță de sprijinul familiei și al prietenilor.

Pierderea în greutate într-un timp atât de scurt poate pune o presiune asupra corpului și este destul de dificil de ținut un astfel de regim.

Scăderea în greutate se va produce numai prin respectarea strictă a dietei. Ar trebui să fii motivată să obții o greutate sănătoasă și să faci sport cel puțin 20 de minute timp de 5 zile pe săptămână.

Reclamă

În prima zi se consuma exclusiv mere în cantitate nelimitată, iar în zilele următoare se adaugă alte alimente permise. După terminarea dietei, este important să revii la o alimentație normală, echilibrată.

Ziua 1

Scopul primei zile este să pregătești corpul pentru programul de slăbire. Află mai multe despre importanța alimentelor și despre cum poți reface vitaminele și mineralele pierdute din cauza practicilor alimentare nesănătoase.

Reclamă

În prima zi a dietei, trebuie să mănânci doar fructe, cu excepția bananelor, deoarece au un conținut ridicat de calorii și carbohidrați.

Ziua ar trebui să înceapă cu cel puțin două porții de mere, care te vor face să te simți ușoară.

În acest plan alimentar nu sunt permise ceaiul negru, alcoolul sau cafeaua și nici zaharurile sau îndulcitorii nenaturali. Mănâncă pepene și alte fructe la micul dejun, prânz, gustări și cină.

Ziua 2

Chiar dacă corpul tău a primit o mulțime de nutrienți, s-ar putea să te simți puțin slăbită, mai ales dacă este prima dată când ții această dietă. Scopul acestei zile este să suplimentezi cu energie.

Pentru a doua zi consumă legume crude, la alegere. De fapt, poți mânca chiar și legume fierte. Nu folosi însă mai mult de o lingură de ulei în mâncare și nici sosuri.

Tipul de legume pe care le poți mânca este nesfârșit, la fel și cantitatea. Bea multă apă.

Ziua 3

Până acum, trebuie să fi slăbit doar 1 sau 2 kg. Acum este momentul să începi cu adevărat pierderea în greutate. În această zi, corpul tău va câștiga energie și carbohidrați prin fructe și legume. Dar nici în această zi nu ar trebui să mănânci banane sau cartofi și să-ți ajuți organismul să obțină carbohidrați complecși din alte legume.

De asemenea, și în ziua trei poți consuma orice cantitate de fructe și legume. În plus, le poți mânca oricând. Această zi nu este la fel de dificilă ca primele două zile, iar corpul tău se adaptează la schimbări.

Ziua 4

Primele trei zile au fost grele. Sigur ai fost tentată să consumi alimente dulci, uleioase. Scopul acestei zile este de a pune capăt tuturor tentațiilor și de a oferi sodiul și potasiul pe care este posibil să le fi pierdut în primele trei zile.

Ziua va începe cu banane și lapte. În această zi, poți mânca maximum opt banane. Combinarea laptelui și a bananelor la micul dejun te va face să te simți plină de energie. La prânz sau la cină poți consuma supă de legume, fără adaos de smântână sau alte sosuri.

Ziua 5

Această zi se referă la a-ți oferi fier și proteine. Fierul va ajuta corpul să aibă mai mult oxigen în sânge, în timp ce proteinele vor repara toate daunele aduse celulelor din organism.

În același timp, scopul acestei zile este să te ajute să ai un sistem digestiv mai bun și mai sănătos și să îți ofere o mulțime de fibre. În această zi poți mânca carne de vită și roșii.

De fapt, poți mânca chiar și un hamburger la prânz. Mănâncă 2 roșii, fiecare la micul dejun, prânz și cină. Bea cât mai multă apă.

Dacă ești vegetariană, poți înlocui carnea de vită cu tofu sau o cană de orez. Dacă ți-e foarte foame, poți consuma supă în orice cantitate dorești.

Ziua 6

Scopul acestei zile este similar cu cel din ziua precedentă. Vei obține cantități mari de fier și proteine, împreună cu vitamine și fibre din restul legumelor. Corpul tău a scăzut destul de mult în greutate și vei mai pierde în următoarele două zile.

Această zi este despre a mânca orice legumă vrei. Cu siguranță vei observa diferențe în felul în care ai arătat în prima zi și în felul în care arăți astăzi.

Micul dejun va consta în carne de vită sau orez și poți folosi legume pentru a potoli foamea sau le poți găti pentru prânz și cină.

Ziua 7

Scopul acestei zile este de a oferi un sfârșit perfect unui început fantastic. În ziua 7 ar trebui să consumi orez brun și suc de fructe la micul dejun. Pentru prânz și cină, poți avea orice cantitate și tip de legume.

Urmând această dietă nu numai că poți scăpa de 7 kg într-o săptămână, dar îți vei curăța și corpul de toate toxinele și de toate alimentele nesănătoase pe care le-ai consumat de-a lungul unei perioade de timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×