Reclamă

Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De asemenea, aduce în atenție toate modificările care au loc și pe plan personal. Sănătatea este un punct pe care astrologii nu îl scapă niciodată din vedere.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 aprilie 2024, 9:52
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte. / Shutterstock

Va fi o săptămână cu multe modificări în viețile nativilor. Provocările nu vor lipsi, așa că aceștia vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare. Sentimentele pentru parteneri vor fi și ele zdruncinate de anumite evenimente. La locul de muncă este posibil să existe demisii sau despărțiri în cele mai neconvenționale modalități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024

Vor exista zodii care vor ajunge să culeagă roadele muncii lor. Altele nu vor ști cum să scape mai repede de anumite îndatoriri. Indiferent pe ce palier se vor situa, toți nativii vor fi cuprinși de emoții puternice în această perioadă. Încheierea anumitor etape le va lăsa un gust amar.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se confruntă cu situații dificile la locul de muncă. Anumite discuții scot la iveală momente din trecut ce voia să fie date uitării. Sectorul financiar are și el de suferit. Se recomandă prudență în acest sens. Conflictele din viața personală ajung să pună stăpânire pe orice moment din viața Berbecilor. Anumite colborări se vor încheia acum.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au foarte multe treburi de rezolvat în această săptămână. Atât pe plan personal cât și profesional au rămas restanți cu datorii. Se agită foarte mult și uită de câteva puncte pe care trebuie să le îndeplinească. Vor să-și îmbunătățească stilul de viață, însă nu știu de unde să înceaă.

Prioritățile îi ajungă din urmă și astrele le oferă mici indicii în acest sens. O dietă sănătoasă și un stil de viaț mai puțin dăunător îi poate ajuta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își planifică săptămâna asta încât la sfârșitul acesteia să aibă finalizat tot ceea ce și-au propus. Anumite discuții în contradictoriu îi afectează mai mult decât este cazul. Cu toate acestea, realizează că pot depăși barierele pe care singuri și le-au impus. La locul de muncă apar noutăți. Schimbările sunt binevenite și Gemenii le îmbrățișează întocmai. Următoarele săptămâni prevestesc liniște și pace.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de surprize în plan familial. Dacă anumite relații se încheie, altele vor avea șansa să prindă din nou viață. Chiar dacă unele momente puteau fi anticipate, Racii vor fi totuși luați prin surprindere. Se decid destul de greu asupra unor momente pe care trebuie să le traverseze. În fața prietenilor par foarte curajoși, ba chiar sunt lăudați pentru atitudinea lor. Evită să iasă foarte des în oraș.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de relaționare în această săptămână. Se simt prinși în vâltoarea comunicării, indiferent de locul în care s-ar afla. La sfârșit acestei perioade știu cu ce persoane pot rămâne în continuare prieteni și de cine să se despartă în acest sens. Se desprind de asemenea de locul de muncă ce le aduce mai puține beneficii. În sfera prieteniei vor cădea anumite măști, iar aceștia vor vedea adevărul.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se concentrează mai mult pe sfera financiară în această săptămână. La locul de muncă sunt sprijiniți în demersul lor de a-și îmbunătăți performanțele. Scapă de un stres pe plan personal, însă vor veni altele care să îl înlocuiască. Trebuie să fie atenți la tot ce cheltuie în această perioadă. Prietenii le vor fi alături, însă nu vor putea lua decizii în locul lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de tot mai multe tensiuni cu oamenii dragi. Nu știu să-și exprime concret punctul de vedere, iar acest lucru îi aduce în punctul maxim de stres. Trebuie să fie prudenți atunci când își doresc o comunicare sinceră, spune Yourtango.com. Nu este cazul să-și consume energia dacă nu trebuie. La locul de muncă se conturează noi oportunități de avansare. Este vorba aici și de venituri suplimentare, dar este și o mare tentație de a cheltui ce câștigă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au nevoie de odihnă după o lungă perioadă în care au ținut să mediteze la viitor. Următoarele perioade vor fi foarte încărcate pe plan profesional. Vor trebui să reziste impulsului de a acționa în primul moment. Revizuirea planurilor este un bun punct de pornire atât în relații de iubire cât și cele profesionale. Simt nevoia să aducă ceva nou în viața lor.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de surprize uriașe pe plan personal. Prietenii le vor aduce o veste inedită. Este posibil să se reunească cu vechi amici, să povestească totul din trecut. Euforia momentelor de valoare nu va putea fi depășită pentru multă vreme. Pe plan personal vor internaliza fiecare cuvânt. Spre finalul săptămânii își vor da seama de fapt ceea ce vor să realizeze cu adevărat pe plan profesional.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn continuă să lucreze asupra relațiilor socio-umane. Simt că au nevoie de provocări la fiecare pas pentru a-și demonstra puterea. Sunt sfătuiți să fie prudenți și să nu se arunce cu capul înainte. Fiecare mișcare a lor din prezent poate avea o voce și în viitor, arată Astrology.com. La locul de muncă reușesc să ajungă în poziții de conducere, însă acest lucru îi seacă de energie. Până la finalul săptămânii spun cu adevărat tot ceea ce au pe suflet.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să facă schimb de informații cu cei din jur. Acceptă orice sfat și aduc modificări majore atât în viața lor cât și a prietenilor. Trebuie totuși să-și aleagă cu grijă oamenii pe care îi vor aproape. Unii dintre ei le pot consuma prea multă energie. Este posibil să renunțe la locul de muncă și să se îndrepte către afaceri mai personale. Anumite informații prețioase îi pot ajuta în acest sens.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești debutează la începutul săptămânii cu cheltuieli uriașe. Zilele ce vor urma vor aduce vină și gânduri negative. Atenția la finanțe, dar și dorința de a achiziționa anumite bunuri se vor bate cap în cap. Este cazul să-și rezerve momentele importante pentru a gândi la rece ceea ce trebuie să facă pe viitor. Astrele le vor fi alături la fiecare pas.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×