Reclamă

Obiceiuri ale oamenilor care nu par să se streseze niciodată: le poți folosi și tu în viața de zi cu zi

Există 7 obiceiuri ale oamenilor care nu par să se streseze niciodată. Le poți folosi și tu în viața de zi cu zi, iar schimbările în bine nu vor întârzia să apară.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 31 iulie 2023, 6:04

Stresul este o afecțiune cu care se confruntă milioane de oameni din toate colțurile lumii. Și, așa cum se arată și în statistici, se manifestă la toate nivelurile sociale, personale și profesionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiceiuri ale oamenilor care nu par să se streseze niciodată

La muncă, în cercul de prieteni sau printre rudele tale sunt câțiva oameni care par să nu se streseze niciodată, nu-i așa? Și te-ai întrebat de multe ori care le este secretul, corect? Mai ales că și ei, la fel ca tine, au deadline-uri și întâmpină tot felul de situații delicate.

În rândurile de mai jos vei afla care sunt cele 7 obiceiuri ale oamenilor care par să nu fie niciodată stresați.

Ei își prioritizează propriile interese – persoanele din această categorie știu cât de important e să fie atente la starea de bine. Astfel, ele se asigură că dorm suficient în fiecare noapte, fac sport cu regularitate, mănâncă sănătos și beau suficientă apă. Vezi ce alimente te ajută la reducerea stresului.

Ei stabilesc limite și se asigură că nu le sunt încălcate, au scris jurnaliștii publicației HackSpirit. Trasarea limitelor înseamnă, de fapt, respectarea propriilor emoții și a propriului timp. În plus, existența lor te ajută să nu ajungi să suferi din cauza epuizării emoționale și a oboselii.

Reclamă

Ei au apropiați pe care se pot baza indiferent de episodul delicat care apare în viața lor. O conversație purtată la telefon sau la o terasă cu una dintre prietenele tale sau unul dintre prietenii tăi face minuni atunci când vine vorba de stres și încrederea în propriile forțe. O cină pregătită de iubit sau o seară în care vizionezi un film îți amintesc și ele că nu ești sigură în viața aceasta pe care o trăiești în epoca vitezei.

Evitarea dramei, a știrilor și expunerea cu limite pe social media, obiceiuri sănătoase

Ei evită drama – oamenii care controlează foarte bine nivelul de stres tind să îi evite pe cei care pot provoca numite conflicte sau situații dramatice. Aleg să acționeze astfel, pentru că își prețuiesc timpul și energia prea mult ca să le ofere celor care gândesc total opus lor.

Reclamă

Un alt obicei al oamenilor care nu par să fie niciodată stresați este că își cunosc limitele. Astfel, când ajung într-un punct critic, în loc să continue, deși, știu că nu au nicio șansă de succes, ei fac un pas înapoi.

De exemplu, dacă se îmbolnăvesc, ei își vor suna superiorul, căruia îi vor cere câteva zile pentru a se recupera. Dacă ar merge la birou având o stare de sănătate precară, ei nu ar da randament și s-ar instala stresul.

Ei mențin un echilibru între viața profesională și viața private. Motivele pentru care acționează astfel sunt lesne de înțeles. Află care sunt cele 5 moduri prin care poți să scapi de stres.

Cel din urmă secret al oamenilor care nu par să se streseze niciodată are legătură cu știrile și rețelele de socializare. Ei își limitează expunerea pe social media și nu urmăresc la televizor buletinele informative.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×