Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie turcoaz la cel mai recent eveniment. Care este secretul brațelor ei tonifiate

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie turcoaz la cel mai recent eveniment. Și pentru că ținuta era fără mâneci, cu această ocazie s-a aflat și care este secretul brațelor ei tonifiate. Soția Regelui Felipe a participat la o ceremonie de premiere la Madrid.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 septembrie 2023, 6:33

Majestatea Sa, în vârstă de 51 de ani, a fost elegantă când a sosit pentru premiul Retina Eco' la Fundația Royal Tapestry Factory din Madrid. Regina Letizia a optat pentru o rochie uluitoare, turcoaz, fără mâneci, care i-a pus în evidență perfect silueta tonifiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie turcoaz

Se știe că monarhul urmează o dietă strictă și are o rutină de exerciții fizice. Printre acestea, preferatele ei sunt antrenamentele cardio și yoga. Toate acestea le face cu plăcere pe lângă îndatoririle regale și rolul de mamă pentru fiicele Prințesa Leonor, 17 ani, și Prințesa Sofia, 15 ani.

Recent, ea a apărut plină de energie în timp ce a înmânat premiile și a pozat pentru fotografii cu personalul care a organizat evenimentul. Regina Letizia a fost stilată ca de obicei, dar a optat și pentru un machiaj glamour, cu gene lungi și un ruj strălucitor.

Părul a fost coafat lejer pe spate, iar ținuta a fost asortată cu o pereche de cercei cu smaralde. Monarhul este cunoscut pentru dragostea ei pentru fitness și se crede că are o rutină strictă de gimnastică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regina Letizia, impecabilă, într-o rochie elegantă, turcoaz, la un eveniment
Majestatea Sa, în vârstă de 51 de ani, a fost elegantă când a sosit pentru premiul Retina Eco’ la Fundația Royal Tapestry Factory din Madrid / Profimedia Images

Care este rutina de exerciții a Reginei Letizia și ce dietă adoptă

Trezirea are loc la 7 dimineața. Regina Letizia este cunoscută că își începe ziua cu antrenamentul ei special de yoga, care pune accent pe precizie și aliniere care ajută la construirea forței și la tonifierea mușchilor.

Reclamă

Această formă de yoga nu este considerată benefică doar pentru cei care doresc să slăbească. Ea oferă și o serie de beneficii pentru sistemul nervos, sistemul imunitar și calitatea somnului.

De asemenea, s-a mai spus că Reginei îi plac antrenamentele cardio și merge frecvent la alergări sau la plimbare prin grădinile Palatului Zarzuela din Madrid.

Un fost lucrător de la palat a declarat pentru The Express: „Este foarte disciplinată cu rutinele ei sportive. Ea se trezește devreme, în jurul orei 7 dimineața.

„Profită de obicei de prima oră pentru a alerga prin grădinile Zarzuela. Regina are și un antrenor personal care vine în fiecare dimineață la Palat. Se antrenează în sala privată a familiei și face exerciții cu greutăți, ceva cardio și box.”

Ce alimente consumă Regina Letizia

În ceea ce privește dieta ei, se spune că Regina Spaniei combină cele mai bune alimente mediteraneene cu elementele dietei Perricone.

Când Regina a fost numită Ambasador Special pentru Nutriție de către ONU în 2015, ea a spus că își va folosi rolul pentru a evidenția beneficiile unei diete mediteraneene. Atunci a numit acest regim „cel mai bun exemplu de alimentație sănătoasă și durabilă”.

Dieta Perricone, numită după Dr. Nicholas Perricone, se concentrează pe alimentele antiinflamatoare. Acestea încurajează sănătatea interioară și bunăstarea. Printre alimentele permise în dietă se numără somonul, proteinele slabe, nucile, fructele și legumele proaspete și uleiurile sănătoase.

Se crede că este una dintre cele mai sănătoase din lume. Ea se concentrează pe bunăstarea pe termen lung și, de asemenea, se mândrește cu proprietăți anti-îmbătrânire și beneficii multiple pentru piele.

În plus, Regina Letizia evită zahărul și nu mănâncă niciodată preparate prefăcute, alimente congelate sau pizza.

În ceea ce privește băuturile, Regina evită cafeaua, băuturile carbogazoase și alcoolul cu orice preț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×