Reclamă

Rețeta de pizza care nu îngrașă. Blatul are puține calorii

În mediul online a devenit virală rețeta de pizza care nu îngrașă. Blatul are foarte puține calorii, iar preparatul tău poate fi gata în câteva minute. Chiar și bucătarii amatori pot să obțină o pizza gustoasă și delicioasă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 septembrie 2023, 6:45 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 15:35

După o zi lungă petrecută la birou, sigur și tu îți dorești să te bucuri de o masă rapidă și caldă. Ce poate fi mai plăcut decât o pizza. Rețeta pe care ți-o propunem este simplă, rapidă și ușor de preparat. Vei economisi mult timp, dar și multe ingrediente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rețeta de pizza care nu îngrașă

Printre bucătarii din mediul online circulă o rețetă de pizza care nu îngrașă. Această rețetă este complicele perfect pentru nopțile în care nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a face un preparat gustos. Dacă îți dorești un deliciu gastronomic, atunci trebuie să încerci această rețetă din mediul online.

Conceptul de pizza tortilla este unul din ce în ce mai îndrăgit de cei care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a face de mâncare.

Rețeta reprezintă o fuziune între bucătăria italiană și cea mexicană. Pizza tradițională italiană, care se poate lăuda cu un blat delicios, este acum acoperită de nenumărate ingrediente din bucătăria mexicană.

Reclamă

Bucătarii din mediul online îți propun să înlocuiești blatul italienesc cu o tortilla mexicană. Această rețetă este unor de preparat și este recomandată pentru începătorii în bucătărie. Te poți juca cu ingredientele după propriile gusturi, iar la final vei avea un preparat delicios.

Pizza tortilla este considerată a fi rezultatul mai multor „experimente culinare”. Cu toate acestea, rețeta a devenit populară în mediul online, iar la scurt timp a ajuns să fie cunoscută la nivel global.

Această rețetă conține mai puține calorii tocmai datorită blatului din tortilla. În felul acesta te vei bucura de un preparat delicios, sănătos și cu puține calorii.

Reclamă

Cum prepari pizza tortilla

Pentru a obține cea mai bună pizza care nu îngrașă trebuie să alegi ingredientele cu mare grijă. Trebuie să creezi o armonie de arome pentru a avea parte de un rezultat spectaculos. Tortilla va reprezenta coloana vertebrală a rețetei tale. Tortilla va fi blatul pentru pizza ta.

Neutralitatea armonei de tortilla o face o bază versatilă, potrivită pentru orice ingrediente vei alege să folosești drept topping. Imediat ce pui tortilla în tava pentru cuptor, peste acesta trebuie să adaugi sosul de roșii. Sosul de roșii va contrasta frumos cu restul ingredientelor.

Poți pune ardei gras pentru a adăuga o notă de dulce, dar și pentru a face pizza ta mult mai crocantă. Porumbul dulce nu ar trebui să lipsească din această combinație. Nota de dulceață echilibrează profilul general al rețetei tale. Mai apoi ar trebui să adaugi puțină ceapă.

Ceapa va amplifica gustul celorlalte ingrediente folosite. Roșiile și mozzarella nu ar trebui să lipsească nici ele din combinația ta. Pentru a adăuga un gust de savoare, bucătarii din mediul online recomandă să adaugi puțin oregano și fulgi de chili peste pizza ta.

Când ai pus totate ingredientele necesare, poți trece tava cu pizza la cuptor. Setează cuptorul la 180 de grade Celsius și lasă pizza pentru 10 minute sau până ce ingredientele s-au gătit așa cum trebuie.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×