Reclamă

Rețetă de smoothie bogat în fibre pentru pierderea în greutate. De ce e recomandată de nutriționiști

Această băutură hrănitoare este plină de fibre și are un gust delicios. Când vine vorba de îmbunătățirea sănătății, fibrele sunt esențiale. Ai mai jos o rețetă de smoothie bogat în fibre pentru pierderea în greutate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 iulie 2024, 7:49

Acest nutrient este recunoscut pentru beneficiile sale asupra digestiei, pentru că ajută la scăderea colesterolului și pentru că susține pierderea în greutate. Pentru că cei mai mulți oameni nu consumă o cantitate optimă de fibre, smoothi-urile sunt o modalitate excelentă prin care poți crește aportul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fibrele ajută enorm și în menținerea sațietății mai mult timp, lucru care are beneficii asupra scăderii în greutate. Smoothie-urile reprezintă cea mai la îndemână modalitate în care poți combina arome nesfârșite, care să te satisfacă dublu. Și din punct de vedere al preferințelor culinare și din punct de vedere nutrițional.

Rețetă de smoothie bogat în fibre pentru pierderea în greutate

Rețeta de mai jos conține fibre și include un ingredient care este din ce în ce mai apreciat în ultimul timp. Despre pudra de proteine ​​​​de cânepă.

Băutura de mai jos prin ingredientele ei este extrem bogată în fibre. Este făcută cu zmeură congelată, banane și conopidă, avocado, semințe de in, pudră de proteine ​​​​de cânepă și lapte de soia.

Adaugă 1 cană de zmeură congelată, ½ banană congelată, ½ cană de conopidă congelată, ¼ de avocado, 1 lingură de semințe de in, 4 linguri de pudră de proteine ​​​​de cânepă și 230 de ml de lapte de soia într-un blender. Amestecă totul la o viteză mare, până la omogenizare.

Reclamă

Poți schimba lichidul cu orice lapte sau lapte vegetal, dacă nu îți place laptele de soia.

Toarnă smoothie-ul într-un pahar și tot ce mai trebuie să faci este să te bucuri de această băutură gustoasă, hrănitoare, bogată în fibre.

De ce această rețetă de smoothie este benefică pentru pierderea în greutate

Reclamă

Zmeura, semințele de in și pudra de proteine ​​de cânepă îți oferă 22 de grame de fibre într-o singură băutură. Deoarece fibrele te fac să te simți plină mai mult timp, acest smoothie poate reduce pofta de mâncare, inhibă senzația de foame și te mai poate ajuta să gestionezi aportul de calorii, care este cheia pentru pierderea în greutate.

Zmeura se numără printre cele mai bogate fructe în fibre, dar o poți înlocui foarte bine cu fructe de padure. De asemenea, poți adăuga avocado și o lingură de semințe de in măcinate. Aceste două ingrediente vor crește și mai mult conținutul de fibre.

Aceste ingrediente oferă, de asemenea, grăsimi mononesaturate și polinesaturate, care pot ajuta la gestionarea nivelului colesterolului din organism.

Cea mai bună parte a acestei rețete este pudra de proteine ​​​​de cânepă. Adaugă mai multe fibre și oferă nutrienții de care au nevoie mușchii tăi pentru a se recupera și a crește. Este o alegere excelentă pentru persoanele care preferă o opțiune de proteine ​​pe bază de plante în detrimentul unui tip pe bază de zer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×