Reclamă

Zodii care au întâlniri romantice cu persoane căsătorite. Vezi dacă te numeri printre ele

Se spune că în dragoste și război totul este permis, iar pentru acești nativi chiar se aplică această zicală. Află care sunt acele zodii au întâlniri romantice cu persoane căsătorite. Nu au niciun fel de regret atunci când vine vorba despre ceea ce își doresc cu adevărat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 aprilie 2024, 9:30

Dacă unele cupluri au etica monogamiei în relații, nu toată lumea ține cont de ea. Se pare că pentru unii nu este o idee atât de atrăgătoare. Anumite zodii sunt extrem de entuziasmate când vine vorba despre ideea de a călca strâmb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au întâlniri romantice cu persoane căsătorite

Nativii menționați mai jos vor să-și planifice întâlnirile în afara căsătoriei în așa fel încât să nu fie prinși niciodată. Se folosesc de orice idee pentru a reuși, chiar dacă încalcă multe reguli de bun simți. Ideea se potrivește extrem de bine semnelor de foc ce trăiesc pentru povești extrem de picante în viața lor.

Rac

Atunci când un nativ Rac începe să se îndrăgostească de cineva, e ca și cum ar avea ochelari de cal. Sunt conduși de Lună și tind să-și lase sentimentele să curgă, chiar dacă acest lucru înseamnă că vor avea probleme pe parcurs, spune Yourtango.com.

Dacă Racii ajung să aibă întâlniri romantice cu persoane căsătorite, șansele sunt ca totul să fi început cu o idilă nevinovată. Poate că flirtează cu un coleg de muncă în timpul pauzelor de masă și acest lucru tinde să continuie la nesfârșit.

Reclamă

Racii se pot convinge că este în regulă să aibă întâlniri romantice cu persoane căsătorite. Acest lucru se întâmplă în cazul în care căsnicia respectivă nu este 100% perfectă.

Dacă aud vorbindu-se despre tensiuni în cealaltă relație, gândul le sare imediat la un viitor divorț. În acest fel, vina nu le mai aparține în totalitate.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Leu

O căsnicie nu îi oprește niciodată pe nativii Leu să-și ducă planurile la bun sfârșit. Semnul de foc condus de Soare este obișnuit să fie în centrul atenție și să aibă tot ceea ce își dorește, arată bustle.com. Acest lucru presupune și că poate călca pe cadavre.

Leii sunt plini de șarm și știu cum să folosească acest lucru în avantajul lor. Dacă se îndrăgostesc de o persoană căsătorită, transformă situația în avantajul lor.

Jocul poate începe și ei nu se vor opri din flirt. Vor continua ideea până când vor câștiga. Trăiesc pentru dramă și pentru întâlniri în secret. Uneori Leii visează la faptul că vor fi prinși, doar pentru a povesti în viitor cum au decurs lucrurile.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru întâlnirile cu persoane căsătorite. Semn de aer condus de planeta Uranus, planeta asociată cu lucruri nonconformiste, foarte rar se lasă prinși în interiorul regulilor și al așteptărilor societății.

Vărsătorii vor fi bucuroși a treia persoană într-o relație, știind că se pot bucura ulterior de independență.

Cu toate acestea, mulți Vărsători ajung să fie răniți din cauza stilului de viață. Dacă sunt îndrăgostiți, trăiesc cu speranța că partenerul va divorța și va intra într-o nouă relație cu ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×