Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru prepararea biscuiților și nici tehnica modelării nu este complexă. Însă, necesită puțin mai mult timp decât pentru o rețetă clasică de biscuiți. Neavând o formă specială de decupat biscuiții, îi vei modela manual sub formă ovală, cu vârf, pentru a imita conurile de brad. Apoi, cu ajutorul unui cuțit, vei cresta dungi oblice și intercalate, pe toată suprafața acestora. Astfel, vei crea aspectul conului de brad.
După coacere, biscuiții se decorează delicat cu zahăr pudră, pentru a imita zăpada specifică sezonului rece. Tot pentru un platou festiv, descoperă și rețeta de fursecuri cu ciocolată sau Chocolate Crinkles.
În continuare, îți oferim lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara biscuiții sub forma conurilor de brad.
Biscuiți conuri de brad – Ingrediente
- 250 gr de unt cu 82% grăsime
- 125 gr de zahăr pudră
- 2 ouă mari
- 2 lingurițe cu esență de rom
- 350 gr de făină
- 50 gr de cacao
- 5 gr de praf de copt
- 1 praf de sare.
Rețeta biscuiților sub formă de conuri – Mod de preparare
Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pentru aluatul de biscuiți, adună-le pe masa din bucătărie și lasă-le la temperatura camerei timp de 15-20 de minute, pentru a nu le folosi reci.
Untul este unul dintre ingredientele principale de care depinde reușita aluatului. Acesta se va scoate de la rece cu puțin timp înainte, pentru a se înmuia.
În acest interval de timp, cât ingredientele se încălzesc la temperatura camerei, poți amesteca făina cu praful de copt și pudra de cacao și treci amestecul prin sită.