Reclamă

Brownie din trei ingrediente. Cea mai simplă rețetă de brownie

Dacă adori deserturile cu gust intens de ciocolată și ești în căutarea unei rețete simple și rapid de preparat, îți oferim cea mai simplă rețetă de prăjitură cu gust intens de ciocolată: brownie din trei ingrediente.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 14 iunie 2022, 18:18

Pe cât de simplă și ușor de preparat este prăjitura, pe atât este de delicioasă și gustoasă. Cu siguranță, cei care o vor gusta te vor ruga să repeți rețeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingredientul principal pentru această prăjitură este crema de ciocolată de bună calitate. Poți opta pentru o cremă vegană de ciocolată sau poți folosi celebrele brand-uri de creme de ciocolată din comerț. Important este să aibă gust dulce, pentru a nu fi nevoie să adaugi zahăr în compoziția de brownie.

Rețetele de prăjituri brownie sunt foarte des preparate în toate bucătăriile lumii și adorate de toți iubitorii gustului de ciocolată. Pornind de la rețeta clasică, din bucătăria americană, se pot adăuga în compoziția prăjiturii o multitudine de alte ingrediente. Alunele de pădure, migdalele sau nucile sunt ingrediente care dau prăjiturii textura crocantă, dar și aspectul apetisant. Fructele proaspete sau uscate sunt alte ingrediente care dau culoare și savoare prăjiturilor brownies. Le poți adăuga pe rând în următoarele rețete, după ce te vei îndrăgosti în primă instanță de gustul celei mai simple rețete de brownie.

Urmărește mai jos lista cu cele trei ingrediente și pașii necesari preparării celei mai simple rețete de brownie.

Cea mai simplă rețetă de brownie – Ingrediente

  • 3 ouă medii
  • 300 gr cremă de ciocolată
  • 3 linguri de făină albă
Reclamă

Rețetă de Brownie din trei ingrediente – Mod de preparare

Înainte de a te apuca de pregătirea ingredientelor pentru compoziția de brownie, pornește cuptorul la 180 de grade Celsius. Atunci când cuptorul este încălzit, înainte de introducerea tăvilor cu aluaturi, cresc șansele ca aluatul să crească frumos și să se coacă uniform.

Poți folosi pentru prepararea compoziției de brownie un mixer sau un tel clasic, în formă de pară. Compoziția nu necesită procesare îndelungată și nici nu este necesar să separi albușurile de gălbenușuri, ca în cazul altor tipuri de prăjituri.

Reclamă

Sparge cele trei ouă în bolul mixerului și adaugă peste ele crema de ciocolată. Amestecă ingredientele până la omogenizarea compoziției. Adaugă, pe rând, cele trei linguri de făină, nu înainte de a trece făina printr-o sită deasă. Omogenizează compoziția după fiecare lingură de făină adăugată.

Îmbracă cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile de 20/30 cm și întinde compoziția în ea pentru brownie. Nivelează compoziția cu o spatulă de tort pentru a se dezvolta uniform în timpul tratamentului termic. Coace prăjitura brownie din trei ingrediente pentru 30 de minute, la 180 de grade Celsius.

După coacere, lasă prăjitura să se răcească în tavă, apoi o poți porționa în cuburi. Dacă mai dispui de cremă de ciocolată, pune-o la încălzit într-un vas, pe baie de aburi. Glazurează cu ea porțiile de brownie pentru un aspect mai plăcut. Dacă nu mai ai cremă de ciocolată, poți presăra peste prăjitură zahăr pudră cu aromă de vanilie sau cu aromă de rom.

Savurează delicioasa prăjitură alături de cafea, un ceai aromat sau alături de o cupă din înghețata preferată. Va fi foarte gustoasă în orice combinație.

Dacă te-am convins să prepari cea mai simplă rețetă de brownie, îți dorim spor la preparat și poftă bună la savurat!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×