Reclamă

Ce este Oat-Zempic, noul trend în materie de slăbit

Multe doamne și domnișoare se întreabă ce este Oat-Zempic. Acest nou trend în materie de slăbit promite să aducă rezultate rapide și sustenabile. Mai multe persoane influente de pe TikTok susțin că această metodă de slăbire este mult mai sănătoasă decât alte metode încercate anterior. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 aprilie 2024, 3:13 / Actualizat: 9 aprilie 2024, 15:04

O nouă tendință nutrițională a apărut în mediul online. Experții spun că această tendință nu imită modul în care funcționează un medicament cu un nume similar. Anita Soth din California a declarat pentru „Good Morning America” că a decis să încerce această băutură în locul unei mese principale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a apărut în online dieta Oat-Zempic

Mai multe persoane care se confruntă cu kilogramele în plus au decis să apeleze la această băutură. Totul a pornit pe fondul mai multor dezvăluiri făcute de vedetele de la Hollywood.

Rebel Wilson și Amy Schumer sunt doar două dintre actrițele care au dezvăluit că au folosit un medicament pentru persoanele care suferă de diabet pentru a pierde în greutate.

Numele medicamentului este similar cu cel al noii diete care a devenit virală în mediul online, însă Oat-Zempic promite să fie o metodă mult mai sănătoasă. 

Anita Soth, una dintre adeptele acestei diete, a povestit mai multe în online despre rezultatele obținute. 

Reclamă

„M-am luptat cu pierderea în greutate mult timp. Am o călătorie de câteva săptămâni de când beau acest preparat. Am reușit să slăbesc câteva kilograme, urmând rutina cu această băutură, împreună cu postul intermitent”.

Ce este Oat-Zempic

Băutura este cunoscută sub numele de Oat-Zempic. Aceasta este făcută prin amestecarea fulgilor de ovăz cu lime, apă și puțină scorțișoară.

Reclamă

Fulgii de ovăz sunt dați prin blender, iar mai apoi sunt combinați cu restul ingredientelor până ce capătă consistența pe care ți-o dorești. Cantitatea de ingrediente este importantă, spun cei de la ABC News.

Cei mai mulți adepți ai acestei diete recomandă o jumătate de cană de ovăz, o cană de apă, suc de la jumătate de lime și un strop de scorțișoară.

Oamenii din online participă la ceea ce ei numesc „provocarea Oat-Zempic de 30 de zile”. Aceștia aleg să consume amestecul zilnic timp de o lună pentru a vedea dacă ajută la pierderea în greutate. 

Cum acționează dieta Oat-Zempic

Dieta cu Oat-Zempic ar putea avea efecte asupra kilogramelor nedorite, însă specialiștii recomandă să fii atentă dacă alegi să o folosești.

Fulgii de ovăz sunt sănătoși și pot ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge. Mai mult, consumul de ovăz sau fulgi de ovăz poate să-ți ofere senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Totuși, nutriționiștii spun că trebuie să fii atentă.

Consumul excesiv de ovăz și lipsa hidratării ar putea duce la probleme ale sistemului digestiv. Adepții dietei Oat-Zempic explică modul de funcțioanre al acesteia. 

„În primele două zile o să te simți extrem de plină și asta îți va reduce senzația de foame. Băutura nu trebuie folosită ca înlocuitor de masă, deși te poate face să te simți plină.

Băutura trebuie integrată în mesele zilnice și trebuie alternată cu postul intermitent”, a spus un adept al dietei Oat-Zempic.

Healthline afirmă că „alimentele sățioase te pot ajuta să consumi mai puține calorii și să pierzi în greutate”. Potrivit unui raport recent despre bătura Oat-Zempic, aceasta ar conține un total de 140 de calorii, mai puțin decât cantitatea standard a unei mese din timpul zilei.

Acesta este unul dintre motivele pentru care băutura ar trebui integrată într-o masă din timpul zilei, nu să înlocuiască complet una. 

Reducerea drastică a caloriilor poate provoca adesea foame și supraalimentare, ceea ce poate împiedica eforturile de scădere în greutate.

Nicio băutură nu te poate ajuta să pierzi kilograme în mod miraculos. Este important să ai o dietă echilibrată, un stil de viață sănătos și o rutină de exerciții fizice bine pusă la punct.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×